Κ.Σακελλαροπούλου: 10 μονάδες σε 1 μήνα έπεσε η δημοτικότητα της – «Πληρώνει» τις «περίεργες» δηλώσεις της στη Θράκη

7/7/20 | 0 | 0 | 177 εμφανίσεις

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας έχασε το 10% της δημοφιλίας της μέσα σε ένα μήνα, ενδεικτικό των «περίεργων» και προβληματικών δηλώσεων για την τουρκική απειλή και την πλήρη αγνόηση από μέρους της των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, όπως η παράνομη μετανάστευση και η οικονομική κρίση.

Η δημοσκόπηση με τις Metron Analysis που δημοσιεύτηκε στο «Βήμα της Κυριακής» έδειξε ότι η δημοφιλία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου βρίσκεται στο 54%, από 64% που ήταν τον Απρίλιο, ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος «χτυπούσε» ποσοστά 70%.

Η πρώτη περιοδεία της κ.Σακελλαροπούλου ως πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Θράκη, εξελίχθηκε σε φιάσκο με «εκτός τόπου και χρόνου» δηλώσεις περί «διασυνοριακής Θράκης» και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις τουρκικές προκλήσεις με «ανοιχτούς ορίζοντες».

Πιθανολογείται ότι το 64% που είχε τον Απρίλιο ήταν επειδή ο κόσμος δεν ήξερε τι εστί Σακελλαρόπουλου, απλά έβλεπε με συμπάθεια μία γυναίκα για πρώτη φορά Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δυστυχώς οι εξελίξεις διέψευσαν τις προσδοκίες.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/893950_ksakellaropoyloy-10-monades-se-1-mina-epese-i-dimotikotita-tis

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    11/8/20 | (6 σχόλια)
    Επιλογή μας είναι οι χαμηλοί και προσεκτικοί τόνοι. Αλλά κάποιες επισημάνσεις κοινής λογικής. Μέχρι στιγμής: -Η Τουρκία παραβιάζει την ελληνική υφαλοκρηπίδα. -Η ελληνική πλευρά παραδέχεται ότι το τουρκικό σκάφος βρίσκεται στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. -Διάφοροι προσπαθούν να μας πείσουν ότι μπορεί να βρίσκεται ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας