Κ.Σακελλαροπούλου: 10 μονάδες σε 1 μήνα έπεσε η δημοτικότητα της – «Πληρώνει» τις «περίεργες» δηλώσεις της στη Θράκη

7/7/20 | 0 | 0 | 370 εμφανίσεις

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας έχασε το 10% της δημοφιλίας της μέσα σε ένα μήνα, ενδεικτικό των «περίεργων» και προβληματικών δηλώσεων για την τουρκική απειλή και την πλήρη αγνόηση από μέρους της των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, όπως η παράνομη μετανάστευση και η οικονομική κρίση.

Η δημοσκόπηση με τις Metron Analysis που δημοσιεύτηκε στο «Βήμα της Κυριακής» έδειξε ότι η δημοφιλία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου βρίσκεται στο 54%, από 64% που ήταν τον Απρίλιο, ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος «χτυπούσε» ποσοστά 70%.

Η πρώτη περιοδεία της κ.Σακελλαροπούλου ως πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Θράκη, εξελίχθηκε σε φιάσκο με «εκτός τόπου και χρόνου» δηλώσεις περί «διασυνοριακής Θράκης» και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις τουρκικές προκλήσεις με «ανοιχτούς ορίζοντες».

Πιθανολογείται ότι το 64% που είχε τον Απρίλιο ήταν επειδή ο κόσμος δεν ήξερε τι εστί Σακελλαρόπουλου, απλά έβλεπε με συμπάθεια μία γυναίκα για πρώτη φορά Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δυστυχώς οι εξελίξεις διέψευσαν τις προσδοκίες.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/893950_ksakellaropoyloy-10-monades-se-1-mina-epese-i-dimotikotita-tis

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/6/21 | (7 σχόλια)
    Από το 1988, όταν για τις ανάγκες της εφημερίδας "Θεσσαλονίκη" πραγματοποίησα το πρώτο μου ταξίδι σε Σκόπια και Βελιγράδι, έχω ταχθεί κατά της πολιτικής της γειτονικής χώρας. Βεβαίως, τάχθηκα και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, κυρίως, διότι με αυτήν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο