Κ.Σακελλαροπούλου: 10 μονάδες σε 1 μήνα έπεσε η δημοτικότητα της – «Πληρώνει» τις «περίεργες» δηλώσεις της στη Θράκη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας έχασε το 10% της δημοφιλίας της μέσα σε ένα μήνα, ενδεικτικό των «περίεργων» και προβληματικών δηλώσεων για την τουρκική απειλή και την πλήρη αγνόηση από μέρους της των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, όπως η παράνομη μετανάστευση και η οικονομική κρίση.

Η δημοσκόπηση με τις Metron Analysis που δημοσιεύτηκε στο «Βήμα της Κυριακής» έδειξε ότι η δημοφιλία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου βρίσκεται στο 54%, από 64% που ήταν τον Απρίλιο, ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος «χτυπούσε» ποσοστά 70%.

Η πρώτη περιοδεία της κ.Σακελλαροπούλου ως πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Θράκη, εξελίχθηκε σε φιάσκο με «εκτός τόπου και χρόνου» δηλώσεις περί «διασυνοριακής Θράκης» και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις τουρκικές προκλήσεις με «ανοιχτούς ορίζοντες».

Πιθανολογείται ότι το 64% που είχε τον Απρίλιο ήταν επειδή ο κόσμος δεν ήξερε τι εστί Σακελλαρόπουλου, απλά έβλεπε με συμπάθεια μία γυναίκα για πρώτη φορά Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δυστυχώς οι εξελίξεις διέψευσαν τις προσδοκίες.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/893950_ksakellaropoyloy-10-monades-se-1-mina-epese-i-dimotikotita-tis

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα