Κ.Σακελλαροπούλου: Συναντήθηκε κρυφά με τον Πρόεδρο του ΣτΕ εν μέσω του σκανδάλου με την κοκαΐνη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μια συνάντηση που προκαλεί πολλά ερωτήματα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, καθώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε κρυφά με τον Πρόεδρο του ΣτΕ, Δημήτρη Σκαλτσούνη.

Η συνάντηση είναι περίεργη γιατί γίνεται εν μέσω του σκανδάλου χρήσης και διάθεσης κοκαΐνης από αντιπρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου Παναγιώτη-Κίμωνα Ευστρατίου, ενώ παράλληλα η συνάντηση έμεινε κρυφή και δεν μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ, κάτι που δεν συνηθίζεται, καθώς τέτοιου είδους συναντήσεις θεσμικών εκπροσώπων γνωστοποιούνται και έχουν ανοικτή ατζέντα συνεργασίας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο υπό κατηγορία αντιπρόεδρος του ΣτΕ, ο οποίος και παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα για να αποσυνδέσει την ιδιότητα του με τον χώρο της Δικαιοσύνης, ήταν επί πολλά χρόνια συνεργάτης της Προέδρου στο περιβαλλοντικό τμήμα του ΣτΕ (Ε΄ τμήμα) ενώ σύντροφος του είναι η πρώην πρόεδρος του δικαστηρίου Μαίρη Σάρπ. Πρόσφατα το όνομα της κ. Σάρπ είχε ακουσθεί για την τοποθέτησή της στην ανεξάρτητη αρχή δημοσίων συμβάσεων.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1040158_ksakellaropoyloy-synantithike-kryfa-me-ton-proedro-toy-ste-en

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα