Κόκκινος: Το ακτοπλοϊκό μαρτύριο της “Ηρωικής Νήσου Κάσου” και της Καρπάθου, η δίκαιη λαϊκή αγανάκτηση και οι….” Μαυρογιαλουροι” !

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
13/07/2022

Το ακτοπλοϊκό μαρτύριο της “Ηρωικής Νήσου Κάσου” και της Καρπάθου, η δίκαιη λαϊκή αγανάκτηση και οι….” Μαυρογιαλουροι” !

Η απαγόρευση απόπλου από τον Πειραιά του “γερασμένου” πλοίου Olympus μετά από έλεγχο -τελευταίας στιγμής- των αρμοδίων αρχών οδήγησε σε…. ακτοπλοϊκό μαρτύριο την ” Ηρωική Νήσο” Κάσο και την Καρπάθο .

Οι μόνιμοι κάτοικοι του Επαρχείου Καρπάθου-Κάσου βλέπουν στη μέση του καλοκαιριού και της τουριστικής περιόδου τα νησιά τους να αποκλείονται συγκοινωνιακα και πολλοί επισκέπτες να αναβάλουν ή να ακυρώνουν την προγραμματισμένη μετάβαση τους στα δύο ακριτικά μας νησιά.

Οι φωνές διαμαρτυρίας για την καθυστερημένη χρονικά σύνδεση με τον Πειραιά και την Κρήτη μετατρέπεται σε δίκαιη οργή των κατοίκων.Η απουσία αξιόλογων και αξιόπλοων ακτοπλοϊκών μέσων, το υψηλό κόστος των εισιτηρίων, η έλλειψη σωστού προγραμματισμού σε συνδυασμό με την μεγάλη οικονομική ζημιά που υφίστανται οι επιχειρήσεις της Κάσου και της Καρπάθου οδηγεί σε απόγνωση τους νησιώτες μας.

Επισημάνουμε και προτείνουμε τα εξής:

-Είναι απαραίτητο να βρεθεί ΑΜΕΣΑ λύση και το Υπουργείο Ναυτιλίας να άρει το αδιέξοδο.Η δυσφήμηση της χώρας είναι μεγάλη και η λαϊκή οργή δίκαιη.

-Να μην “κουκουλωθουν” οι ευθύνες και να υπάρξει ΑΜΕΣΑ αξιοπρεπής και τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά και την Κρήτη.

-Μέσω του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Ν.Αιγαιου να υπάρχει έκτακτη και στοχευμενη διαφήμιση για τα δύο(2) νησιά της Δωδεκανήσου μας που λόγω του ακτοπλοϊκού τους αποκλεισμού έχουν μείνει πίσω σε τουριστική κίνηση ,σε αντίθεση με το υπόλοιπο Ν. Αιγαίο και το σύνολο σχεδόν των τουριστικών περιοχών της χώρας που οι δείκτες προσέλευσης επισκεπτών είναι υψηλοί.

– Να αντιληφθούν κάποιοι ότι κοινωνικούς και για Εθνικούς λόγους δεν πρέπει να “παίζουν με τις μετακινήσεις των κατοίκων των νησιών μας!

-Συμπαραστεκομαστε στους κατοίκους της Κάσου και της Καρπάθου και καταλαβαίνουμε την αγωνία και τον αγώνα τους .

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές κρίνονται όλοι:

Όσοι με ειλικρίνεια στηρίζουν τους κατοίκους των νησιών και επιδιώκουν να λυθεί το πρόβλημα, όσοι αδιαφορούν ή δεν διεκδικούν και όσοι κοροϊδεύουν ως γνήσιοι λάτρεις του…… “”Μαυρογιαλουρου”!

Ας απομονώσουμε τους επικίνδυνους λαϊκιστες , του αδιάφορους και τους “Μαυρογιαλουρους” και να βρεθεί ΑΜΕΣΑ λύση διότι πρέπει…..να” υπάρχει και φιλοτιμο”!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” -Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου

-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

protiekdosi.news

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα