Κυβερνητικός ανασχηματισμός, με ‘αποκεφαλισμούς’ υπουργών και υφυπουργών – Αίνιγμα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος – Ποιοί φεύγουν από την κυβέρνηση;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του

Κυβερνητικές πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, που επέμεναν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, παρουσίαζαν συγκεκριμένους υπουργούς ότι θα μείνουν εκτός κυβέρνησης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Μεταξύ αυτών, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης, καθώς και άλλοι, για τους οποίους προεξοφλούσαν αλλαγή θέσεως, όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, του οποίου το όνομα ακούγεται για το Υπ. Εργασίας, αν τελικά απομακρυνθεί τελικά ο Γιάννης Βρούτσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές προσώπων σε επίπεδο υφυπουργών, όπου με ελάχιστες εξαιρέσεις φαίνεται ότι θα απομακρυνθούν όλοι οι εξωκοινοβουλευτικοί και θα αντικατασταθούν από κοινοβουλευτικούς της Ν.Δ, ώστε να καταπέσει η δυσαρέσκεια, η οποία υφέρπει μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Για τον κυοφορούμενο κυβερνητικό ανασχηματισμό θεωρείται αίνιγμα το τι θα γίνει ακριβώς με την περίπτωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επαφών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και είναι γνωστό ότι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις επαφές με την Τουρκική πλευρά, λόγω των προσωπικών σχέσεων που έχει με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν.

Σε κάθε περίπτωση, ο κυβερνητικός ανασχηματισμός αναμένεται περί τα τέλη της εβδομάδας, ίσως και μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο, αφού έχουν ‘κατακαθίσει’ οι εντυπώσεις από το αποτέλεσμα των Αμερικανικών Προεδρικών Εκλογών, που θα είναι γνωστό την Τρίτη 4 Νοεμβρίου.

https://europost.gr/kyvernitikos-anaschimatismos-apokefalismoys-ypoyrgon-yfypoyrgon-ainigma-o-dimitris-avramopoylos-poi

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα