Κοινό μέτωπο Τσακαλώτου και Στουρνάρα κατά ΔΝΤ. Απέστειλαν επιστολές με επιθετική φρασεολογία

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
 Δημοσιεύθηκε:

Σύμφωνα με πληροφορίες και στις δύο επιστολές, Τσακαλώτος και Στουρνάρας χρησιμοποιούν μια ασυνήθιστα επιθετική φρασεολογία στέλνοντας μήνυμα προς τα στελέχη του Ταμείου ότι «πρέπει να είστε δίκαιοι και ρεαλιστές».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του Ant1 στις ΗΠΑ, τόσο ο κ. Τσακαλώτος όσο και ο κ. Στουρνάρας εκφράζονται με ιδιαίτερα αρνητικό τρόπο για τις προβλέψεις που κάνει το επιτελείο του Πόουλ Τομσεν για την ελληνική οικονομία όσο και για το γεγονός ότι η αποτίμηση του προγράμματος αφήνει στο απυρόβλητο τα λάθη, τις αστοχίες και τις παραλείψεις του ΔΝΤ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το περιεχόμενο των εκτιμήσεων των τεχνοκρατών για το πρόγραμμα 2012-2016 το οποίο ρίχνει την ευθύνη για την αποτυχία του προγράμματος εξολοκλήρου στην Ελληνική πλευρά και στις Ελληνικές κυβερνήσεις, ενοχλήθηκε ακόμη και ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος όταν διάβασε τα συμπεράσματα.

http://www.huffingtonpost.gr/2017/02/06/politiki-oikomomia-tsakalotos-stournaras-dnt_n_14632144.html?1486402697&utm_hp_ref=greece

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα