Κοινή παραγωγή UAV Τουρκίας- Πακιστάν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Υπογράφηκε σύμβαση για «Μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα» μεταξύ της Τουρκικής αεροδιαστημικής βιομηχανίας (TAI) και της Εθνικής Επιτροπής Μηχανικών και Επιστημών του Πακιστάν (NESCOM)

Η σύμβαση αναφέρεται στην ανάπτυξη μη επανδρωμένων αεροσκαφών ANKA.
Στο πλαίσιο της σύμβασης, θα παραχθούν και θα αναπτυχθούν εξαρτήματα που ανήκουν στο ΑΝΚΑ.

Στο πλαίσιο της σύμβασης που υπογράφηκε για την επέκταση της δυνητικής αγοράς για μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και για την αύξηση της συνεργασίας μεταξύ Πακιστάν και Τουρκίας, TAI και NESCOM θα είναι από κοινού υπεύθυνοι για την απασχόληση, τη μεταφορά πόρων και τεχνολογίας.

Ο Γενικός Διευθυντής της TAI  Τεμέλ Κοτίλ εξήγησε τα ακόλουθα στο πλαίσιο της σχετικής σύμβασης:

«Η σύμβαση που κάναμε με το Πακιστάν στο πλαίσιο των συστημάτων μας ‘ANKA UAV’ θα προσφέρει σημαντικά κέρδη στη βιομηχανία UAV.

Αυτή η απόκτηση, ειδικά με την Εθνική Επιτροπή Μηχανικής και Επιστήμης του Πακιστάν, θα ενισχύσει τα UAV μας.

Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε την ιστορική μας αδελφική σχέση για τα κέρδη και των δύο χωρών. Θα εφαρμόσουμε τη συνεργασία ανθρώπινου δυναμικού που έχουμε κάνει τα προηγούμενα χρόνια και σε αυτήν τη σύμβαση. Επιπλέον θα αναπτύξουμε μαζί την παραγωγή και κυρίως τις τεχνολογικές εξελίξεις».

Νέα γενιά  UAV ΑΝΚΑ

Η TAI είχε προηγουμένως ανακοινώσει τη ωφέλιμη ικανότητα φόρτωσης του UAV ANKA ως 200 κιλά και τη διάρκεια παραμονής στον αέρα ως 24 ώρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρόσφατα αναθεωρημένες πληροφορίες, η ANKA έχει πλέον ικανότητα ωφέλιμου φορτίου 350+ κιλά και διάρκεια παραμονής στον αέρα 30 ώρες.

Αυτά τα χαρακτηριστικά ανήκουν στη διαμόρφωση ANKA της Νέας Γενιάς, η οποία προέκυψε ως αποτέλεσμα των αλλαγών στη δομή των πτερυγίων, όπως σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.

https://www.echedoros-a.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα