Κλειστά τα σχολεία μέχρι τις 10 Μαΐου

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας, αναμένεται να δημοσιευθεί ΚΥΑ, αργότερα σήμερα, Παρασκευή, με την οποία αποφασίζεται η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, όπως αυτή ρυθμιζόταν στην προηγούμενη ΚΥΑ, έως και τις 10 Μαΐου 2020.

Η παράταση αυτή γίνεται για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι της COVID-19.

Όπως και η σημερινή απόφαση βασίστηκε στην εισήγηση των ειδικών με επικεφαλής τον κ. Τσιόδρα έτσι και για την επόμενη απόφαση για άνοιγμα ή μη των σχολείων θα ακούσουμε τους ειδικούς, τόνισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Για τα σενάρια πως δεν θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία τη φετινή σχολική χρονιά, είπε πως δεν έχει λάβει καμία τέτοια εισήγηση.

Σύμφωνα με την κ. Κεραμέως οι ειδικοί είναι αισιόδοξοι καθώς είναι καλές οι καμπύλες της πανδημίας χώρας μας αλλά αυτό όπως είπε, προϋποθέτει υποδειγματική εφαρμογή των μέτρων κατά τον μήνα Απρίλιο.

https://www.kathimerini.gr/1073275/article/epikairothta/ellada/kleista-ta-sxoleia-mexri-tis-10-maioy

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα