Κλείνουν τα δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα από Δευτέρα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Όπως αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα, από την Δευτέρα 16/11  θα κλείσουν όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας, προκειμένου να μειωθεί η κινητικότητα των γονέων, αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές.

Από τη στιγμή που και τα παιδιά του δημοτικού θα κάνουν τα μαθήματά τους διαδικτυακά, αφενός θα διακοπούν οι μετακινήσεις προς και από τα σχολεία και αφετέρου περισσότεροι γονείς θα βγουν σε τηλεργασία και έτσι θα μειωθεί κατά πολύ η όποια κινητικότητα, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η απόφαση θα ισχύσει εξίσου για νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς.

Νωρίτερα, ο Στέλιος Πέτσας, αναφερόμενος στο κλείσιμο και των δημοτικών σχολείων, διευκρίνισε ότι το μέτρο εξετάζεται «για να περιορίσουμε μια ακόμη πηγή κινητικότητας, και όχι γιατί υπάρχει πρόβλημα υπερμετάδοσης από τα σχολεία».

PHOTO: Σχολείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσω ΚΥΠΕ

Κλείνουν τα δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα από Δευτέρα

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν είναι η συνοδεία των παιδιών προ και από το σχολείο ,αλλά η παραμονή έξω από το σχολείο των μανάδων ,γιαγιάδων ,πατεράδων και παππούδων (καμιά 100 συνολικά σε κάθε σχολείο ),με διαφορετικές επαφές ο καθένας, που συνεχίζουν να συζητούν -ιδίως κατά την αναμονή για το πέρας των μαθημάτων -και έντονα μάλιστα και με μάσκες μισοκατεβασμένες – για το δίκαιο ,ή, άδικο της ολικής απαγορεύσεως ,της λειτουργίας των σχολείων ,-που δεν τα κλείνουν οι ”μοβόροι”κ.κ.Μητσοτάκης και Κεραμέως, τα ψέματα για τον κορωνο-ιό ,για τίς σειρές στις τηλεοράσεις και ότι βάλει ο νους μας.
    Τι μένει αφού δεν μπορείς να κόψεις την ”γλωσσοδιάρροια” κλείνεις και τα Δημοτικά και το ”φχαριστιούνται”και οι δάσκαλοι, που θα μπορούσαν-αλλά απέφευγαν- να κάνουν συστάσεις για αποστάσεις και αποφυγή ομιλιών μεταξύ των συνοδών.
    Αλλά αυτά γίνονται όταν όλοι αποκτήσουμε συνείδηση του επικίνδυνου κορωνο-ιού και ενδιαφερόμαστε και αγαπάμε τον πλησίον μας (ξεχάσαμε και τις διδασκαλίες του Χριστού).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα