ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιος για την ηγεσία ο Ν. Ανδρουλάκης

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές το φθινόπωρο θα είναι ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης

Υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές το φθινόπωρο θα είναι ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι όλοι οι υποψήφιοι «έχουμε χρέος να συμβάλουμε ώστε η επικείμενη συζήτηση για το μέλλον της παράταξης να είναι βαθιά πολιτική και αναζωογονητική, ενθαρρύνοντας τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν και πάλι, μαζικά, σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Επεσήμανε, δε, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», ότι «έχει έρθει η ώρα με το βλέμμα μπροστά να αλλάξουμε περπατησιά, να γίνουμε ένα κόμμα προοπτικής, ανανεώνοντας το πρόγραμμα, το στελεχιακό δυναμικό, τις μεθόδους πολιτικής δράσης».

Σημειώνεται πως η υποψηφιότητα του κ. Ανδρουλάκη είναι η τρίτη, καθώς όπως έχει γνωστό, θα διεκδικήσει ξανά την ηγεσία η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ενώ την υποψηφιότητά του έχει ανακοινώσει και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών θα αποφασιστεί από την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, τον Σεπτέμβριο.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, είχα προτείνει σε φίλους, συγγενείς, συναδέλφους κλπ να ψηφίσουν Μανιάτη και στον τελικό γύρο Ανδουλάκη, αλλά είναι σα να μιλάς σε τοίχο.

    Φώφη ψήφισαν όλοι και το ίδιο θα πράξουν και τώρα, I’m sure. :\

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα