ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιος για την ηγεσία ο Ν. Ανδρουλάκης

19/7/21 | 1 | 0 | 158 εμφανίσεις

Υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές το φθινόπωρο θα είναι ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης

Υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές το φθινόπωρο θα είναι ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι όλοι οι υποψήφιοι «έχουμε χρέος να συμβάλουμε ώστε η επικείμενη συζήτηση για το μέλλον της παράταξης να είναι βαθιά πολιτική και αναζωογονητική, ενθαρρύνοντας τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν και πάλι, μαζικά, σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Επεσήμανε, δε, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», ότι «έχει έρθει η ώρα με το βλέμμα μπροστά να αλλάξουμε περπατησιά, να γίνουμε ένα κόμμα προοπτικής, ανανεώνοντας το πρόγραμμα, το στελεχιακό δυναμικό, τις μεθόδους πολιτικής δράσης».

Σημειώνεται πως η υποψηφιότητα του κ. Ανδρουλάκη είναι η τρίτη, καθώς όπως έχει γνωστό, θα διεκδικήσει ξανά την ηγεσία η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ενώ την υποψηφιότητά του έχει ανακοινώσει και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών θα αποφασιστεί από την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, τον Σεπτέμβριο.

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Banned_Member says:

    Στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, είχα προτείνει σε φίλους, συγγενείς, συναδέλφους κλπ να ψηφίσουν Μανιάτη και στον τελικό γύρο Ανδουλάκη, αλλά είναι σα να μιλάς σε τοίχο.

    Φώφη ψήφισαν όλοι και το ίδιο θα πράξουν και τώρα, I’m sure. :\

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Πίστευα ότι τα χρήματα που θα έπαιρνε το κράτος πίσω απο περιπτώσεις όπως του βοσκού των Ιμίων στον οποίο κατέβαλε την βενζίνη για να πηγαίνει στα Ίμια, να ταϊζει τις κατσίκες του και να επικαλείται η Αθήνα διεθνώς ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο