Ο Α.Γεωργιάδης «βόλεψε» την κόρη της Ε.Μανωλίδου στο Ελληνικό

Για το μέλλον των παιδιών τους φροντίζουν τα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία γνωρίζουν ότι σε λίγους μήνες θα πάψουν να έχουν τα αξιώματα που τώρα κατέχουν.

Μετά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που «βόλεψε» στην Ευρωβουλή τον γιο του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία Μπακογιάννη, η εταιρεία της οποίας προσελήφθη ως σύμβουλος επικοινωνίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ένα ακόμη μέλος οικογενείας της κυβέρνησης διορίστηκε σε καλή θέση.

Ο λόγος για την κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου (από τον πρώτο της γάμο) η οποία προσελήφθη από την κατασκευάστρια εταιρεία του έργου για το Ελληνικό, Lamda Development.

Αυτό που όμως θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τις αποφάσεις για το συγκεκριμένο έργο τις παίρνει το Υπουργείο Ανάπτυξης, επικεφαλής του οποίου είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, δηλαδή ο σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου. 

Την αποκάλυψη αυτή την έκανε το Documento της Κυριακής.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/katarreoun-kai-diorizoun-gious-kai-thygateres-se-mia-ellada-pou-peinaei-sto-ergo-tou-ellinikou-i-kori-a-georgiadi/