Καταπέλτης ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. M.Yeadon κατά των εμβολιασμών: «Δεχόμαστε απειλές»

23/4/21 | 2 | 0 | 3,138 εμφανίσεις

Χείμαρρος ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon κατά των εμβολίων για τον κορωνοϊό αλλά και κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Ο Δρ. Yeadon σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρεται στον κίνδυνο των εμβολιασμών, λέει πως οι περισσότεροι συνάδελφοί του συμφωνούν μαζί του, αλλά δέχονται απειλές και έτσι αναγκάζονται να παραμείνουν σιωπηλοί.

Ο ίδιος αναφέρει πόσο του έχει κοστίσει προσωπικά και οικογενειακά το ότι έχει βγει δημόσια και καταγγέλλει τους εμβολιασμούς  λέγοντας πως ήδη δύο εμβόλια τα οποία στηρίζονται σε γονιδιακή θεραπεία έχουν σταματήσει εξαιτίας συμβάντων θρομβώσεων, εγκεφαλικών και αναφυλαξίας   και πολλών άλλων λέγοντας πως αυτά είναι μόνο οι βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις.

https://www.pronews.gr/ygeia/981144_katapeltis-o-proin-antiproedros-tis-pfizer-dr-m-yeadon-kata-ton-emvoliasmon-dehomaste

Category: Ειδησεις

( 2 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Θεόφιλος says:

  Τί περίεργο! Ούτε αυτό το βίντεο είναι πια προσβάσιμο. Όπως κι εκείνης της Γαλλίδας που εξηγούσε για το mRNA, κι έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για τους “επιγενετικούς κινδύνους” των εμβολίων. Τόση φιλαλήθεια να μας προστατεύει από όλους αυτούς τους πράγματι επιστήμονες – ειδικούς δεν θα την αντέξουμε. Το βίντεο του Yeadon ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για τα ψέματα με τα οποία παρασύρουν οι “επίσημοι ειδικοί” (οι ακαταδίωκτοι εν Ελλάδι) και οι κυβερνήσεις τους ανυποψίαστους και τους οδηγούν στον – τουλάχιστον επισφαλή – εμβολιασμό και στο – σίγουρα χιτλερικό – πιστοποιητικό εμβολιασμού, με το οποίο το σύνολο της ζωής θα τελεί υπό αδειοδότηση. Αυτά όμως τα κόβουν οι ψηφιακές πλατφόρμες, μη τυχόν και ενημερωθεί κανείς και προστατευθεί ή και προστατέψει και κανέναν άλλο. Ο Yeadon και οι σαν κι αυτόν μάλλον είναι “ψεκασμένοι που αμφισβητούν τα αδιαπραγμάτευτα (sic) επιστημονικά δεδομένα” . Και οι εκπαιδευόμενοι στην ορθοκρισία δια των μπιγκμπράδερ πρέπει να προστατεύονται από τα φέικ νιουζ που αυτοί διασπείρουν. Μην τυχόν σωθεί και κανείς!

  ΥΓ Συγχαρητήρια στις Ανιχνεύσεις που προσπαθούν (από τους ελάχιστους πια) να παρουσιάσουν αμερόληπτα όλες τις απόψεις που εκφράζονται. Το στοιχειώδες στην δημοσιογραφία όπως πρέπει να ασκείται.

 2. 2
  aphrodite Balatsou says:

  you can still listen to interview here :Eλληνικος νους.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας