Καταγγελία συνεργάτιδας του Τέλλογλου: Πώς του έκλεψαν τσάντα με σημειώσεις και αρχεία για τις παρακολουθήσεις στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στην καταγγελία ότι πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου και «υπό εξαιρετικά ύποπτες συνθήκες» εκλάπη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης τσάντα του δημοσιογράφου Τάσου Τέλογλου που περιείχε σημειώσεις και αρχεία για την υπόθεση των παρακολουθήσεων προχώρησε με ανάρτησή της η συνεργάτιδά του Ελίζα Τριανταφλύλλου.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Στις 17/11 κι ενώ βρισκόμασταν με #Τέλλογλου στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης χάριν του ρεπορτάζ για τις #παρακολουθήσεις, εκλάπη η τσάντα του, που περιείχε έναν υπολογιστή και σημειώσεις για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, υπό εξαιρετικά ύποπτες συνθήκες, από δύο τουλάχιστον άτομα.

⚠️Όπως έδειξαν οι κάμερες του αεροδρομίου άτομο με μαύρο μάλλινο σκούφο (σε μέρα με αρκετή ζέστη) και μάσκα μπήκε στο αεροδρόμιο με δύο τσάντες, προσποιήθηκε ότι πηγαίνει προς τον έλεγχο ασφαλείας και λίγα λεπτά μετά βγαίνει από το κτίριο με τρεις τσάντες. Η τρίτη ήταν του Τάσου.

⚠️ Την ίδια χρονική στιγμή, δεύτερο άτομο, χωρίς καμία τσάντα αν και σε αεροδρόμιο, με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του, έκοβε βόλτες στο χώρο κοντά στο περιστατικό.
📌Ήμασταν σε ένα σχεδόν άδειο αεροδρόμιο, λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα του αερολιμένα. Η δε τσάντα του Τάσου ήταν ακουμπισμένη ακριβώς πίσω του.

⚠️ Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναφέρθηκε *κανένα* άλλο περιστατικό κλοπής εκείνη τη μέρα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, ενώ άτομα με εμπειρία απέκλεισαν τον ενδεχόμενο το περιστατικό να μην σχετίζεται με το ρεπορτάζ μας.

📌Για το συμβάν κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων.

⚠️ Μετά το πρώτο σοκ, η βασική απορία μας ήταν μία: «πώς μας εντόπισαν;»

Είχαμε διανύσει μία μεγάλη διαδρομή με αυτοκίνητο έως το αεροδρόμιο και δεν είχαμε δει κανέναν να μας ακολουθεί.

📌 Γυρνώντας στην Αθήνα ο Anastasios Telloglou έκανε καταγγελία στην ΑΔΑΕ.

📌Στο πλαίσιο της έρευνάς της, η ΑΔΑΕ ζήτησε από την εταιρεία τηλεπικοινωνιών να μάθει εάν τα στοιχεία θέσης-κίνησης του τηλεφώνου είχαν ζητηθεί από τις αρχές, καθώς και το αν είχε παρακολουθηθεί το τηλέφωνο του Τάσου Τέλλογλου στο παρελθόν».

Καταγγελία συνεργάτιδας του Τέλλογλου: Πώς του έκλεψαν τσάντα με σημειώσεις και αρχεία για τις παρακολουθήσεις στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα