Καταγγελία σοκ: Η ΕΛ.ΑΣ. έκοβε πρόστιμα σε πολίτες, για τις μετακινήσεις και μετανάστες έκαναν ‘πάρτι’, λίγα μέτρα πιό κάτω! Συνέβη στη Λέσβο!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε πολίτης στη Λέσβο σύμφωνα με την οποία οι δυνάμεις Ασφαλείας στην Λέσβο ελέγχουν και κόβουν πρόστιμα μόνο στους κατοίκους και όχι στους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι συνωστίζονται λίγα μέτρα από τους ελέγχους.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα tourkikanea, τα οποία φιλοξενούν την καταγγελία, όταν ο συγκεκριμένος πολίτης πήγε να ζητήσει τον λόγο για τον οποίο οι αστυνομικοί δεν ελέγχουν 100 άτομα τα οποία βρίσκονταν δίπλα στον έλεγχο, αυτοί του ζήτησαν… την βεβαίωση μετακίνησης, αδιαφορώντας πλήρως!

«Σημερινό συμβάν στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη. Απόγευμα…το πάρκο γεμάτο μετανάστες γύρω στα εκατό άτομα (όχι υπερβολή), μεταξύ των οποίων και κάποιοι μεθυσμένοι. Καμιά πενηνταριά μέσα στην απαγορευμένη περιοχή της παιδικής χαράς και καμιά πενηνταριά απ’ έξω.

Συγγενικό μου πρόσωπο περνούσε από εκεί και βλέποντας την κατάσταση απευθύνθηκε σε παρακείμενο περιπολικό (έξω από το φαρμακείο Βαλτά) το οποίο έλεγχε διερχόμενους, ζητώντας να μάθει αν ελέγχονται ή όχι όλοι αυτοί που συνωστίζονταν στο πάρκο.

Αντί απάντησης του ζήτησαν τα στοιχεία του και τις βεβαιώσεις κυκλοφορίας χωρίς να δώσουν καμία απάντηση στο αίτημα. Και όταν αγανακτισμένος τους ρώτησε τι πρέπει να γίνει για να ελέγχονται κι αυτοί ρωτώντας συγκεκριμένα “πρέπει να πάμε στον εισαγγελέα;;” η απάντηση ήταν “να πάτε όπου θέλετε, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας”!!

Η δε κατάσταση αυτή επικρατεί καθημερινά στο συγκεκριμένο χώρο και όχι μόνο…»!!

https://europost.gr/kataggelia-sok-el-as-ekove-prostima-se-polites-tis-metakiniseis/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λαθρομετανάστες και Γύφτοι είναι … “ευπαθείς” (sic) oμάδες και δεν ελέγχονται. Δεν ξέρω ποιος και γιατί έχει δώσει αυτές τις οδηγίες, διότι προφανώς οι αστυνομικοί δεν ενεργούν έτσι αυτοβούλως, όμως και για άλλες περιπτώσεις το κράτος εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ίσως η ιδιαίτερη μεταχείριση των λαθρομεταναστών, έστω και αν είναι εις βάρος τής υγείας (και) των Ελλήνων, να είναι κι αυτή μέσα στα μέτρα που χρόνια τώρα παίρνουν οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις, προκειμένου να ελκύσουν όσους περισσότερους μπορούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα