Καταγγελία πολίτη: Κατασκευασμένες οι φωτογραφίες & το βίντεο από τον συνωστισμό στην παραλία της Θεσ/νίκης 

31/3/20 | 0 | 0 | 256 εμφανίσεις

«Με εμφανίζει μέσα ενώ δεν πήγα ποτέ!

Μόνο που σύμφωνα με την καταγγελία του συγκεκριμένου κυρίου αυτός είχε να πάει στην παραλία από τις 17 Μαρτίου! 

Το παραπάνω περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από άλλα επίσης «περίεργα» ρεπορτάζ, όπου τα ΜΜΕ περιγράφουν εικόνες συνωστισμού (όπως πχ στα διόδια όπου δεν υπήρξαν ποτέ ουρές) ενώ αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μάλιστα αυτά τα «ρεπορτάζ του συνωστισμού» έρχονται τις ημέρες στις οποίες «κρίνεται» σύμφωνα με την κυβέρνηση αν θα επιβληθούν νέα αυστηρότερα μέτρα κυκλοφορίας.

Αυτό εμμέσως πλην σαφώς έθιξε και υπουργός Προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, σήμερα, ο οποίος είπε πως «Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι πολίτες πειθάρχησαν στη συντριπτική τους πλειονότητα.  Η τηλεόραση μεγέθυνε ελάχιστες μειοψηφίες στις παραλίες και στα άλση».

Να υπενθυμίσουμε πως όπως ανακοίνωσε ο υφ.Πολιτικής Πορστασίας κ.Νίκος Χαρδαλιάς η παραλία θα παραμένει κλειστή για 14 ημέρες από τις 2 το μεσημέρι, έως τις 8 την επομένη το πρωί, με ισχύ και τα Σαββατοκύριακα.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/863709_apisteyti-kataggelia-politi-fake-news-o-synostismos-stin-paralia-tis

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    27/5/20 | (1 σχόλια)
    του Παντελή Σαββίδη Χθές, στην εκπομπή "Anixnefseis web tv" για τον Έβρο ο Επίτιμος Διοικητής Στρατιάς και τέως Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Ηλίας Λεοντάρης είπε κάτι που με προβλημάτισε. "Αυτούς που χθες χειροκροτούσαμε για την αποτελεσματικότητά τους στον Έβρο, σήμερα ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο