Κανένα δρομολόγιο λεωφορείου και στη Θεσσαλονίκη -Εβαλαν ομάδες περιφρούρησης στα αμαξοστάσια

16/5/17 | 0 | 0 | 487 εμφανίσεις
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Χωρίς λεωφορεία θα παραμείνει κατά τη διάρκεια της Τρίτης η Θεσσαλονίκη καθώς δεν θα γίνει δρομολόγιο από κανένα αστικό.

Ωστόσο να σημειωθεί πως η διοίκηση του Οργανισμού προσπάθησε να πείσει τους εργαζομένους να σταματήσουν την επίσχεση εργασίας και να εργαστούν αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό με τους εργαζόμενους να μην πηγαίνουν στις βάρδιες τους για εργασία.

Στα αμαξοστάσια στον Φοίνικα και τη Σταυρόπολη υπάρχουν σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ομάδες περιφρούρησης προκειμένου να διαφυλάξουν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο.

Παράλληλα ο πρόεδρος των εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης είναι στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον υπουργό υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη και τη διοίκηση του ΟΑΣΘ. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 π.μ.

Φωτογραφία: SOOC
iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας