Καμμένος σε Βάκη: Ψευδοθαύμα είναι η εκλογή όσων πιστεύουν ότι η ελληνική κοινωνία είναι άθεη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα παραστούν στις Ορθόδοξες λατρευτικές εκδηλώσεις για ψηφοθηρικούς λόγους»Καμμένος σε Βάκη: Ψευδοθαύμα είναι η εκλογή όσων πιστεύουν ότι η ελληνική κοινωνία είναι άθεη

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, συνέχισε την κόντρα του με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός. Αυτή τη φορά απάντησε στην Φωτεινή Βάκη, η οποία σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Ημερησία δήλωσε πως «όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι απεκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος στα Άτακτα, το αποκαλεί “ψευδοθαύμα” που πιστεύουν “ολίγοι ίσως τινές δια μωρίαν και άλλοι δι’ αισχροκέρδειαν”».

Ο κ. Καμμένος λοιπόν τοποθετήθηκε εκ νέου τονίζοντας πως «”ψευδοθαύμα” είναι η εκλογή όσων πιστεύουν ότι η Ελληνική Κοινωνία είναι άθεη, ουδετερόθρησκη και αριστερή».

Ενώ συνεχίζοντας σχολίασε πως «τα ποσοστά τους αντιστοιχούν σε αυτά των “λοιπών επισήμων Θρησκειών στην Επικράτεια”. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα παραστούν στις Ορθόδοξες λατρευτικές εκδηλώσεις της Εκκλησίας μας την Μεγάλη Εβδομάδα καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους…».

newsbeast.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα