Και μοντέλο στο «οπλοστάσιο» του υφυπουργού Εξωτερικών Μ.Μπόλαρη: Μια «Σταρ Ελλάς» ειδική σύμβουλος στο γραφείο του!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Και μοντέλο διαθέτει το “οπλοστάσιο” του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος  φαίνεται πως δεν μπορεί να αντισταθεί στο ωραίο φύλο αφού φροντίζει να πλαισιώνει πάντα το γραφείο του με όμορφες γυναικείες παρουσίες.

Έτσι αποκαλύπτεται, πως στο επιτελείο του ανήκει η Σταρ Ελλάς του 2002 Λένα Παπαρρηγοπούλου, ως ειδική σύμβουλος.

Η Σταρ Ελλάς 2002 Λένα Παπαρρηγοπούλου, μια άκρως εντυπωσιακή παρουσία, με αναλογίες μοντέλου και γαλαζοπράσινα μάτια, περνάει κάθε πρωί το κατώφλι του νεοκλασικού μεγάρου του υπουργείου Εξωτερικών, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, προκαλώντας όπως είναι επόμενο θαυμασμό αλλά και αρκετές… εύλογες απορίες

H Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Στο σχετικό ΦΕΚ σημειώνεται ότι η παρουσία της κυρίας Παπαρρηγοπούλου στο γραφείο του υφυπουργού, τερματίζει άμεσα με την αποχώρηση του Μάρκου Μπόλαρη.

H αποκάλυψη αυτή έρχεται μετά από την παραίτηση της γραμματέας του Θωμαρίτας Καρδάρα,εξαιτίας των «αισθησιακών» φωτογραφιών που είχε ανεβάσει στα social media.

Να σημειωθεί πάντως πως η Λένα Παπαρρηγοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρμοδιότητες του κ. Μπόλαρη περιλαμβάνεται και η Θρησκευτική Διπλωματία, όπως και η Διεύθυνση Θρησκευτικών και Εκκλησιαστικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως φαίνεται, ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μία τάση προς τις όμορφες γυναικείες παρουσίες, τις οποίες προτιμά για τη στελέχωση του γραφείου του.


Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Georgy Zhukov@GeorghyZhukov

Αν πιστεύατε πως το γούστο του Μάρκου του Μπόλαρη εξαντλήθηκε σε grannies τύπου Θωμαριτας, γελιέστε. Στο ροστερ έχουμε μέχρι και τέως Σταρ Ελλάς.

140 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Yπενθυμίζουμε όπως έχει ήδη αποκαλύψει το pronews.gr πως από τα μέσα Ιανουαρίου στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη είχε προστεθεί η γραμματέας Θωμαρίτα Καλδάρα.

pronews.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα