Κίνηση υψηλού συμβολισμού από Τσίπρα – Μεταβαίνει το Σάββατο σε Κάλυμνο και Φαρμακονήσι

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Την Κάλυμνο και το Φαρμακονήσι σχεδιάζει να επισκεφτεί το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.
Ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από τους υπουργούς Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο και Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή προκειμένου να παραστεί στον αγιασμό των υδάτων.
Κυβερνητικοί παράγοντες κάνουν λόγο για «επίσκεψη υψηλού συμβολισμού» στα ακριτικά νησιά, μετά και τις αλλεπάλληλες δηλώσεις Τούρκων πολιτικών, συμπεριλαμβανόμενων του πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, αλλά και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, που αμφισβήτησαν την ελληνικότητα νησιών και βραχονησίδων του Αιγαίου.

Καθημερινή

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και κανενα στεφανι στα Ιμια ,παρακαλω. Εκεινα εγιναν γκριζα ζωνη απο τις 30 Ιανουαριου 1996 και οχι η Καλυμνος και το Φαρμακονησι-. Ας αγιασσθουν και εκεινα τα νερα , με παππά ομως ;;;. Κανε τον σταυρο σου και βαλε και γραβατα κυριε πρωθυπουργε μας, οπως οι περισσοτεροι Ελληνες. Ας σταματησουν τα ”γινατια” επιτελους . Στην ζωη των Ελληνοορθοδοξων ειναι πολλα τα θαυματα εδω και 2017 χρονια και ολοι τα εχουμε αναγκη ,τωρα που αρχιζουν τα δυσκολα μεσα και εξω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα