Κάτι δεν πάει καλά! Για δεύτερη φορά σε 24 ώρες σε απολογία ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 Για δεύτερη φορά σε 24 ώρες κλήθηκε ο Ρώσος επιτετραμένος στο τουρκικό ΥΠΕΞ. EPA/YURI KOCHETKOV MARCH 23, 2017

Την ενόχλησή της για τις φωτογραφίες Ρώσων στρατιωτών μαζί με στελέχη της οργάνωσης PYD (Κούρδοι της Συρίας) διαβίβασε η Άγκυρα στον Ρώσο επιτετραμμένο, τον οποίο κάλεσε στο τουρκικό ΥΠΕΞ για δεύτερη φορά σε 24 ώρες. Οι ίδιες πηγές των τουρκικών μέσων αναφέρουν ότι στον Ρώσο επιτετραμμένο δηλώθηκε ότι η Ρωσία γνωρίζει πολύ καλά τη στάση της Τουρκίας για το θέμα του PYD, επισημαίνοντας ότι αυτός είναι ο λόγος που ενοχλήθηκαν από τις φωτογραφίες.

Η Τουρκία επανέλαβε το αίτημά της για κλείσιμο του PYD στη Μόσχα. Στο μεταξύ και χθες ο Ρώσος επιτετραμμένος είχε κληθεί στο τουρκικό ΥΠΕΞ στον οποίο εκφράστηκε η ανησυχία της Άγκυρας για τον θάνατο ενός Τούρκου στρατιώτη στην περιοχή Άφριν, την οποία ελέγχει το PYD. Μάλιστα προειδοποίησαν τη Μόσχα πως αν ξανασυμβεί θα υπάρξουν αντίποινα εναντίον της οργάνωσης.

ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου – ΤΟΥΡΚΙΑ/Κωνσταντινούπολη 23/03/2017 18:13

Πηγή: Κάτι δεν πάει καλά! Για δεύτερη φορά σε 24 ώρες σε απολογία ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα http://mignatiou.com/2017/03/kati-den-pai-kala-gia-defteri-fora-se-24-ores-se-apologia-o-rosos-presvis-stin-agkira/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα