ΙΣΡΑΗΛ: Εμβολιασμένοι σε κρίσιμη κατάσταση

15/1/21 | 0 | 0 | 2,170 εμφανίσεις

του Patrice Gibertie

Ο επικεφαλής των υπηρεσιών δημόσιας υγείας στο Ισραήλ, ο Δρ Sharon Elrai-Price, προειδοποίησε, σε ενημέρωση την Τρίτη, ότι η πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού δεν παρέχει επαρκή προστασία έναντι της μόλυνσης. Ο Δρ Elrai-Price σημείωσε ότι το 17% των ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση που νοσηλεύονται σήμερα είναι ασθενείς που έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου πριν από τη νοσηλεία. Τα στοιχεία δείχνουν ότι μέχρι σήμερα 4.500 άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον  κορωνοϊό μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου, εκ των οποίων 375 έχουν νοσηλευτεί λόγω της νόσου. Από αυτούς που νοσηλεύτηκαν, 244 νοσηλεύτηκαν την πρώτη εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό τους, 124 τη δεύτερη εβδομάδα και 7 περισσότερες από 15 ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου.

«Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων σημείωσε νέο ρεκόρ, ξεπερνώντας τα 9.000 κρούσματα. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιος αριθμός », δήλωσε ο Δρ Elrai-Price.

Επομένως, το εμβόλιο δεν είναι η θαυματουργή λύση και η θεραπεία είναι  απαραίτητη.

Πηγή : https://pgibertie.com

Γερμανία: Η μάσκα βλάπτει τα παιδιά

του  Salim Laïbi

Μια μεγάλη μελέτη πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία, από 363 γιατρούς σε περισσότερα από 25.000 παιδιά, σχετικά με τις επιπτώσεις της χρήσης μάσκας στο σχολείο κατά τη διάρκεια αυτής της υγειονομικής κρίσης. Η μέση ημερήσια χρήση της μάσκας είναι 270 λεπτά ή 4,5 ώρες. Τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο προέλευσης (https://www.researchsquare.com/article/rs-124394/v1)

για άμεση πρόσβαση στο επιστημονικό άρθρο. Αυτά τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο καταστροφικά και ακατανόητά, γιατί γνωρίζουμε σήμερα ότι τα παιδιά δεν ξέρουν πώς να φορούν μάσκα, δεν αρρωσταίνουν και δεν είναι καθόλου μεταδοτικά. Θα θέλαμε, λοιπόν, να μάθουμε γιατί να επιβάλουμε τη μάσκα στους μαθητές!

Αποτελέσματα:

Στις 26 Οκτωβρίου 2020, το μητρώο – ερωτηματολόγιο χρησιμοποιήθηκε από 20.353 άτομα. Σε αυτή την ανακοίνωση, αναφέρουμε τα αποτελέσματα των γονέων, οι οποίοι εισήγαγαν δεδομένα για συνολικά 25.930 παιδιά. Ο μέσος χρόνος χρήσης της μάσκας ήταν 270 λεπτά την ημέρα. Οι δυσλειτουργίες που προκλήθηκαν από τη χρήση μάσκας αναφέρθηκαν από το 68% των γονέων. Αυτές περιελάμβαναν ευερεθιστότητα (60%), πονοκέφαλο (53%), δυσκολία συγκέντρωσης (50%), λιγότερη ευτυχία (49%), απροθυμία να πάει στο σχολείο ή στον παιδικό σταθμό (44%), δυσφορία (42%) μαθησιακές δυσκολίες (38%) και υπνηλία ή κόπωση (37%).

Πηγή : https://www.lelibrepenseur.org

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχει μια σοβαρή είδηση η οποία όχι μόνο δεν πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ αλλά ούτε καν αναφέρθηκε. Όπως προκύπτει από ενημέρωση της Αιγυπτιακής Προεδρίας, ο Έλληνας πρωθυπουργός επικοινώνησε, χθες, με τον Αιγύπτιο πρόεδρο. Προφανώς, αντικείμενο της συνομιλίας ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας