Ισραήλ: Άρχισε η παραγωγή του συστήματος Barak, παραγγελίες 7 δις δολαρίων

20/4/21 | 0 | 0 | 120 εμφανίσεις

Απρίλιος 20, 2021. 08:21. Ελλάδα.

Ιερουσαλήμ.

Η ισραηλινή εταιρεία Israel Aerospace Industries (IAI) ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή του αμυντικού πυραυλικού συστήματος  ευρείας εμβέλειας Barak.

Η εταιρεία στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι υπάρχουν παραγγελίες αξίας περίπου 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Οι πωλήσεις του συστήματος έχουν ήδη φθάσει τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια και οι παραγγελίες αναμένεται να αυξηθούν λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών του συστήματος», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της IAI, Μπόαζ Λεβί.

Το σύστημα αεροπορικής άμυνας «Barak Er» που αναπτύχθηκε από την IAI, συνδυάζει την ικανότητα αντιμετώπισης εναέριων απειλών σε εκτεταμένο εύρος έως 150 χιλιομέτρων και βαλλιστικών στόχων.

Πρόκειται για ένα σύστημα αεροπορικής και πυραυλικής άμυνας, θάλασσας και ξηράς από την οικογένεια “Barak”, το οποίο βασίζεται σε μια καινοτόμο λειτουργική ιδέα για τη διαχείριση αμυντικών συστημάτων με μέγιστη ευελιξία.

Το σύστημα Barak υποστηρίζει διάφορα ραντάρ και εκτοξευτές για βέλτιστη κάλυψη εναντίον μαχητικών αεροσκαφών, ελικοπτέρων, UAV, πυραύλων κρουζ, πυραύλων επιφανείας-αέρα και πυραύλων επιφανείας.

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας