Θύμα άγριας επίθεσης, Τούρκος δημοσιογράφος, επικριτής του Ερντογάν, που ζεί εξόριστος στο Βερολίνο! Ποιός να κρύβεται πίσω από την απόπειρα σφαγής του;

8/7/21 | 0 | 0 | 84 εμφανίσεις

Θύμα επίθεσης με μαχαίρι και γροθιές έπεσε Τούρκος δημοσιογράφος, επικριτής του Ερντογάν, που ζει εξόριστος στο Βερολίνο.

«Δέχτηκα την επίθεση έξω από το σπίτι μου με μαχαίρι και γροθιές» έγραψε ο Ερκ Άκαρερ στο Twitter συνοδεύοντας το μήνυμα με μία φωτογραφία του αμέσως μετά την επίθεση. Είναι στην κλινική, δεν κινδυνεύει η ζωή του, έγραψε λίγο αργότερα. Ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν τεθεί υπό αστυνομική προστασία.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γερμανία, Γιώργος Παππάς, τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν αποσαφηνιστεί, αλλά πιθανολογείται βάσιμα ότι είναι πολιτικά.

https://europost.gr/thyma-agrias-epithesis-toyrkos-dimosiografos-epikritis-erntogan-poy-zei-exoristos/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο