Θρήνος για τον Μαραντόνα: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Παγκόσμιο θρήνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα σε ηλικία 60 ετών. Ο θάνατος του  έχει σκορπίσει θλίψη σε όλον τον κόσμο και πόσο μάλλον στην οικογένεια του.

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του, είδαμε μία συγκινητική ανάρτηση από την κόρη του.O Αργεντίνος άσος της μπάλας έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδίας που υπέστη, λίγες εβδομάδες μετά το σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι.

Μία από τις τρεις κόρες του, η Τζιανίνα Μαραντόνα, λίγες ώρες μετά τον χαμό του πατέρα της θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από τα social media.

Η 31χρονη κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο άσος των γηπέδων σε τοιχογραφία σε δρόμο.

 

Μάλιστα λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 31 Οκτωβρίου, ημέρα γενεθλίων του Ντιέγκο Μαραντόνα η Τζιανίνα είχε αναρτήσει μια κοινή τους φωτογραφία από όταν ήταν μικρή κι έγραψε ως λεζάντα: «Χαρούμενα 60’s στον “τυφώνα”. Ο αγαπημένος μου Σκορπιός, τόσο πεισματάρης και αληθινός, ο πιο αυθεντικός μπαμπάς στον κόσμο, που θα μπορούσα να επιλέξω να έχω σε αυτή τη ζωή… Σε γιορτάζω, μου λείπεις και σε αγαπώ για πάντα! Χρόνια πολλά».

like.philenews.com

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα