Θλίψη στην παγκόσμια ναυτιλία: Πέθανε ο μεγαλοεφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης!

10/4/21 | 1 | 0 | 178 εμφανίσεις

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Το όνομα του 73χρονου Γιάννη Αγγελικούση ήρθε στο προσκήνιο την περασμένη Κυριακή λόγω της περιπέτειας της υγείας του, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του μία ημέρα νωρίτερα, το πρωί του Σαββάτου. Έκτοτε, λοιπόν, τον έμαθαν και όσοι δεν τον ήξεραν από τους εκτός ναυτιλίας.

Η παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία ταρακουνήθηκε, μια και είναι ο ισχυρότερος ιδιώτης πλοιοκτήτης. Ο όμιλος που διαθέτει τρεις εταιρείες έχει στόλο ο οποίος αποτελείται συνολικά από 149 πλοία. Η Maran Dry έχει 49 φορτηγά με μέσο όρο ηλικίας τα 9 έτη, η Maran Tankers 54 δεξαμενόπλοια crude oil, εκ των οποίων δύο είναι υπό ναυπήγηση και η Maran Gas 46 πλοία, εκ των οποίων 36 LNG στο νερό, 9 υπό ναυπήγηση και μία πλωτή δεξαμενή αποθήκευσης LNG, γνωστή ως FSRU.

https://europost.gr/thlipsi-pethane-o-megaloefoplistis-giannis-aggelikoysis/

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Ναυτικός says:

  Από τήν αντιπρο-περασμένη Κυριακή…

  Ό Θεός νά αναπαύει τήν ψυχούλα του!

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  15/6/21 | (7 σχόλια)
  Από το 1988, όταν για τις ανάγκες της εφημερίδας "Θεσσαλονίκη" πραγματοποίησα το πρώτο μου ταξίδι σε Σκόπια και Βελιγράδι, έχω ταχθεί κατά της πολιτικής της γειτονικής χώρας. Βεβαίως, τάχθηκα και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, κυρίως, διότι με αυτήν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο