Θερμό επεισόδιο εναντίον του Μπακασέτα! Τούρκος οπαδός εισέβαλε στον γήπεδο και κινήθηκε απειλητικά – Υποδειγματική δήλωση του Έλληνα άσου

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τάσος Μπακασέτας: Οπαδός της Καϊσέρισπορ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, αφού απέφυγε την ασφάλεια του γηπέδου και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Έλληνα άσου, βρίζοντάς τον

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Τράμπζονσπορ με 2-1 επί της Καϊσέρισπορ ήταν ο Τάσος Μπακασέτας, όχι μόνο για τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά και για έναν ακόμα λόγο.

Όπως αναφέρει το Sportdog.gr, στο 44′ της αναμέτρησης “ανεγκέφαλος” οπαδός της Καϊσέρισπορ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, αφού απέφυγε την ασφάλεια του γηπέδου και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Έλληνα άσου, βρίζοντάς τον.

Ο Μπακασέτας διατήρησε, ως όφειλε την ψυχραιμία του, με την ασφάλεια του γηπέδου να απομακρύνει τον οπαδό και το ματς να συνεχίζεται κανονικά.

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρώην άσος της ΑΕΚ πήρε θέση για το συμβάν και υποστήριξε πως «τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην Ελλάδα», ενώ αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά που επέδειξε.

«Είναι σημαντικό πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να παραμένεις ήρεμος και αυτό έκανα», υποστήριξε ο Μπακασέτας και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους. Πρέπει να είμαστε σωστοί καθοδηγητές για τους νέους».

 

Σημείωση Infognomonpolitics.gr: Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάσος Μπακασέτας έδωσε εύστοχη δήλωση. Τον περασμένο Φεβρουάριο, λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του στην ομάδα της Τραπεζούντας και αφού είχε ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του με τους μπορντό-μαβί,  δέχτηκε μία άκομψη ερώτηση, για το πως ένιωσε, όταν γύρισε προς την τουρκική σημαία, καθώς όταν γίνεται ανάκρουση εθνικού ύμνου, οι παίκτες της Τραμπζονσπόρ γυρνούν προς την τουρκική σημαία.

O συμπατριώτης μας όμως απέφυγε με πολύ έξυπνη ντρίπλα την ερώτηση της Εζγκί Αλπ από την εφημερίδα «Karadeniz Gazetesi».

«Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής. Ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο και θα απαντήσω μόνο σε ερωτήσεις σχετικά με το ποδόσφαιρο», απάντησε διπλωματικά μεν αποστομωτικά δε ο “Μπάκα”, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τότε για την παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων της Τραμπζονσπόρ ρωτήθηκε για το ζήτημα που προκλήθηκε.

«Έλαβα πολλά μηνύματα για αυτό. Θέλω όλοι να γνωρίζουν, ότι από τότε που ήλθα εδώ, δεν έχω ξαναζήσει αυτήν την αγάπη που έχω δεχτεί από τον σύλλογο και τους ανθρώπους. Οπότε μία ερώτηση δεν θα αλλάξει όλη αυτήν τη φιλοξενία που δέχτηκα», είπε τότε ο Μπακασέτας, ο οποίος αν μη τι άλλο μπορεί να υπερηφανεύεται, ότι δίνει διπλωματικές απαντήσεις.

infognomonpolitcs.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα