«Θα πας φυλακή» -Αγριος καβγάς Κούγια με την ανακρίτρια που προφυλάκισε τον Λιγνάδη -Οι απίστευτοι διάλογοι

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ενα άγριο φραστικό επεισόδιο έλαβε χώρα χθες ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια, συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, και την ανακρίτρια Παρασκευή Μπότση που εισηγήθηκε την προφυλάκιση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Χθες το πρωί ο Αλέξης Κούγιας πληροφορήθηκε από τον αδελφό του πελάτη του, Γιάννη Λιγνάδη, ότι ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ανέφερε στο πάνελ πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ότι είναι σε εξέλιξη έρευνα στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Τότε, με υπόδειξη του Αλέξη Κούγια ο αδελφός του ηθοποιού μετέβη στην πολυκατοικία του Δημήτρη Λιγνάδη, όπου διαπίστωσε ότι οι αστυνομικοί είχαν μεταφέρει κούτες με αρχεία του αδελφού του από την αποθήκη του διαμερίσματος στην ταράτσα. Ο Γιάννης Λιγνάδης ζήτησε από τους αστυνομικούς να του υποδείξουν την άδεια του εισαγγελέα για την έρευνα αυτή. Οι αστυνομικοί απέφυγαν να του απαντήσουν, όπως και αρνήθηκαν να μιλήσουν τηλεφωνικά με τον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια. Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε τότε από τον αδελφό του ηθοποιού να τραβήξει με βίντεο τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί.
Αμέσως μετά ο Αλέξης Κούγιας μετέβη στο γραφείο της ανακρίτριας Παρασκευής Μπότση, όπου οργισμένος και σε πολύ υψηλούς τόνους της είπε: «Τι είναι αυτά που στήνεις και πώς δίνεις εντολή στους αστυνομικούς να μπαίνουν στο σπίτι του Λιγνάδη και να κάνουν έρευνες χωρίς εισαγγελική εντολή και χωρίς να έχετε ενημερώσει και εμένα;».

Ο Αλέξης Κούγιας κατηγόρησε μάλιστα την ανακρίτρια ότι στήνει στοιχεία, επισημαίνοντάς της ότι «όταν διαπίστωσες ότι ο Λιγνάδης ήταν όλο τον Αύγουστο του 2015 στην Ιθάκη και άρα είχε άλλοθι, άλλαξες τις ημερομηνίες του καταγγελλόμενου βιασμού από τις 8 Αυγούστου στις 27 Ιουλίου».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Αλέξης Κούγιας είπε μάλιστα στην ανακρίτρια ότι «με αυτές τις πρακτικές θα πας φυλακή», υπενθυμίζοντας ότι «σε αυτό το γραφείο καθόταν κάποτε η κυρία Μπουρμπούλια, η μοναδική εν ενεργεία ανακρίτρια που έχει πάει φυλακή». Της είπε μάλιστα ότι η Μπουρμπούλια πήγε φυλακή μετά από δικές του καταγγελίες.

Στη συνέχει η ανακρίτρια ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να φύγει από το γραφείο της, ο ίδιος αρνήθηκε και η ανακρίτρια φέρεται να είπε «αφού δεν φεύγετε εσείς, θα φύγω εγώ». Προ του αδιεξόδου, ο Αλέξης Κούγιας και η ανακρίτρια μετέβησαν στο γραφείο της προϊσταμένης ανακρίτριας και επικεφαλής του Πρωτοδικείου, Σοφίας Φούρλαρη, για διαιτησία, ωστόσο η προϊσταμένη έλειπε και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Σήμερα το πρωί ο Αλέξης Κούγιας θα μετέβαινε στο γραφείο της προϊσταμένης του Πρωτοδικείου, Σοφίας Φούρλαρη, για να καταγγείλει «τις παράνομες πρακτικές της ανακρίτριας».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κυρία Φούρλαρη δήλωσε αναρμόδια και έκλεισε ραντεβού στον Αλέξη Κούγια με την επιθεωρήτρια των δικαστηρίων και αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/kabgas-koygia-anakritria-profylakise-lignadi

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα