«Θέμα χρόνου η απομάκρυνση του Χρυσοχοΐδη από την κυβέρνηση», λέει ανώνυμη πηγή του Μαξίμου στο europost.gr! ‘Κλειδί’ η κακή σχέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον υφυπουργό και άνθρωπο της εμπιστοσύνης του Μητσοτάκη Νίκο Χαρδαλιά

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Του Αλκιβιάδη Χανιώτη

«Θέμα ολίγου χρόνου είναι πλέον η απομάκρυνση από την κυβέρνηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη», αναφέρει χαρακτηριστικά προς το europost.gr ισχυρότατος παράγων του Μεγάρου Μαξίμου, που επιμένει να κρατήσει την ανωνυμία του. Η ίδια πηγή του europost.gr υπογραμμίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πάψει να αναγνωρίζει τις ικανότητες και την εργατικότητα του κυρίου Χρυσοχοΐδη, καθώς και τον μεθοδικό τρόπο με τον οποίο εργάζεται. Πιστεύει όμως ότι ο σημερινός υπουργός Δημόσιας Τάξης «έχει δική του ατζέντα» και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί πλέον να συνεργαστεί με τον άνθρωπο-‘κλειδί’ του Μεγάρου Μαξίμου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που δεν είναι άλλος από τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά.

Ο ίδιος κορυφαίος παράγων, προς επιβεβαίωση των λεγομένων και των προβλέψεών του, κάνει αναφορά στο γεγονός ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει πάψει προ πολλού στις κυλιόμενες συνεντεύξεις του να αναφέρεται στον κ. Χρυσοχοΐδη, ενώ στο διάστημα των τελευταίων δέκα ημερών της μεγάλης δοκιμασίας της χώρας από τις πυρκαγιές ο σημερινός υπουργός Δημόσιας Τάξης αποσύρθηκε διακριτικά πίσω από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και ενώ έδωσε το παρών στα ‘πεδία της μάχης’ δεν βγήκε να κάνει την παραμικρή δήλωση μπροστά στις κάμερες.

Σε κάθε περίπτωση μία ενδεχόμενη απομάκρυνση του Χρυσοχοΐδη από την κυβέρνηση δεν θα αποτελέσει έκπληξη στον επόμενο ανασχηματισμό, ο οποίος τοποθετείται στις αρχές Σεπτεμβρίου, με την λήξη της περιόδου των πυρκαγιών.

«Έχει χαλάσει η χημεία μεταξύ Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη» καταλήγει επιγραμματικά η κορυφαία πηγή, που διαθέτει το europost.gr στο Μέγαρο Μαξίμου, άρα οι εξελίξεις πρέπει να αναμένονται λίαν προσεχώς.

https://europost.gr/thema-chronoy-apomakrynsi-chrysocho-di-tin-kyvernisi-leei-anonymi-pigi-maximoy/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα