Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΩΝ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Της Λέττας Καλαμαρά

Το διεθνές δίκαιο επικαλείται η Ελλάδα στη Μεσόγειο, το διεθνές δίκαιο επικαλείται και η Τουρκία. Το στόλο της παρατάσσει η Τουρκία, το στόλο της και η Ελλάδα. NAVTEX κηρύσσει η Τουρκία, NAVTEX κηρύσσει και η Ελλάδα στον ίδιο χώρο και χρόνο. Όταν τα λόγια είναι περιττά μιλούν τα έργα και η ισχύς.

Η διαμεσολάβηση Αγγλίας και Γερμανίας, δύο στρατηγικών εταίρων της Τουρκίας μόνο επιζήμια μπορεί να είναι. Δεν χρειάζεται υψηλή ανάλυση για αυτό. Η σύμμαχος Τουρκία δεν πρόκειται να κάνει πίσω αν δεν μιλήσουν τα κανόνια. Αν δεν χυθεί αίμα ηρώων, είδος σπάνιο στη μεταπολιτευτική ιστορία μας. Το μόνο στρατηγικό εταίρο της Ελλάδας τις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ασπάζεται και επιθυμεί βόλτες εις Παρισίους αναζητώντας συνεχώς τη Μαντάμ του.
Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αδυνατούν να παραδώσουν ελληνικό έδαφος και υπέδαφος αμαχητί. Όσο πρόθυμοι και αν είναι οι Έλληνες βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων με το ΝΑΙ της Νέας Δημοκρατίας των Μητσοτάκη, Καραμανλή και Σαμαρά, το ΝΑΙ του ΠΑΣΟΚ της Γεννηματά και το ολίγον ΝΑΙ του ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα να παραδώσουν γη και ύδωρ σε Αίγυπτο, Ιταλία και Τουρκία διπλωματικά η ιστορία του Ελληνικού Στρατού είναι βαριά και ποτισμένη με αίμα για να παραδώσει τα νησιά του Αιγαίου και το Καστελλόριζο.
Η Τουρκία διψά για ενέργεια για να γιγαντωθεί και να καταβροχθίσει τους γείτονες της. Αν δεν πάρει τα κοιτάσματα της Μεσογείου, αν ο East-Med γίνει χωρίς να διέλθει πάνω από το υπέδαφός της, δεν γνωρίζει συμμάχους και άλλους. Το διεθνές οργανωμένο έγκλημα που ζει στα σπλάχνα της ζητά τροφή για να παραμείνει ζωντανό.
Η Ελλάδα οφείλει να γκρεμίσει τη γέφυρα Δύσης-Ανατολής και να επιλέξει επιτέλους σε ποιον πολιτισμό θέλει να ζήσει. Με μάσκες και τη μαφία του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος στα σπλάχνα της ομοίως δεν θα μακροημερεύσει. Η Τουρκία του Ερντογάν θα πολεμήσει για την πατρίδα της.
Το ζητούμενο δεν είναι αν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ψυχή και αν θα πέσουν στο καθήκον. Το ζητούμενο είναι οι Εφιάλτες που ακόμα και σήμερα δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο ουσιαστικής ενίσχυσης έστω και ανέξοδο. Συνεχίζουν τις περιοδείες, τις φωτογραφίσεις και κλείνουν το μάτι στους επιβήτορες της ιστορίες, λαθρέμπορους ανθρώπων και αγαθών εξ Ανατολάς, ντυμένους πατριώτες Έλληνες.
Ας πέσουν οι μάσκες και ας μας πει ο κ.Μητσοτάκης αν αντέχει να πολεμήσει για την πατρίδα του, για τα ελληνικά νερά της Μεσογείου ή αν θα παραδοθεί αμαχητί αναζητώντας έναν αποδιοπομπαίο τράγο, τις Ένοπλες Δυνάμεις στο πρόσωπο του Στρατηγού Φλώρου.

Σε αυτό τον πόλεμο δεν χρειάζονται εμπόδια στον Έβρο, δεν χρειάζονται Ταμεία ξεπλύματος, δεν χρειάζονται επικοινωνιακές φανφάρες. Χρειάζεται μόνο ψυχή από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο, τόλμη και θυσία σε θάλασσα, αέρα και στεριά υποχρεωτικά. Εκεί που δεν σε περιμένει ο εχθρός σε χρόνο και τόπο με κτύπημα συντριπτικό βρίσκεται η νίκη πάντα. Και αν  έρθει ο θάνατος θα είναι δοξασμένος και πάλι δικά μας θα είναι.

Όποιος δεν μπορεί ας βάλει τη μάσκα του να σωθεί. Απέναντι στα κανόνια δεν αρκούν τα λόγια, δεν αρμόζει στην ιστορία μας. Η γέφυρα γκρεμίστηκε και το διεθνές οργανωμένο έγκλημα αποκόπηκε στα παράλια εις θλίψη των ντόπιων μεσαζόντων.
Μας μπήκαν, μας βγήκαν και μας ξαναμπήκαν κύριε Μητσοτάκη και κύριε Παναγιωτόπουλε, μάγκα της Αμύνης και μία απόφαση ουσίας δεν πήρατε ακόμα.
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα