Η Τουρκία ψάχνεται…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Με τίτλο Çavuşoğlu: Μπορεί να υπάρξουν αμοιβαίες επισκέψεις με την Αίγυπτο στη νέα περίοδο» δημοσιεύεται στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu ρεπορτάζ του Şerife Çetin στο οποίο αναφέρονται και τα εξής:  “Ο Çavuşoğlu συζήτησε την ημερήσια διάταξη με ορισμένους δημοσιογράφους μετά τη χθεσινή συνάντηση του Υπουργικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Συγκρότημα.

Ο Çavuşoğlu ανέφερε ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΝΑΤΟ, οπότε πραγματοποίησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογό του κ. Νίκο Δένδια και η επίσκεψη του οποίου στην Άγκυρα θα πραγματοποιηθεί αύριο. «Μπορεί να υπάρξουν αμοιβαίες επισκέψεις ή συνομιλίες στη νέα περίοδο», δήλωσε ο Çavuşoğlu για τις σχέσεις με την Αίγυπτο.

Ο Çavuşoğlu ανακοίνωσε συνάντηση μεταξύ των δύο χωρών σε επίπεδο υφυπουργών Εξωτερικών και είπε ότι ο προγραμματισμός είναι εν εξελίξει και δεν έχει καθοριστεί ακόμη ημερομηνία. Ο Çavuşoğlu σημείωσε ακόμα ότι ο διορισμός πρέσβη στην Αίγυπτο δεν έχει ακόμη συζητηθεί, προσθέτοντας ότι το ζήτημα θα μπορούσε να τεθεί στην ημερήσια διάταξη της ανωτέρω συνάντησης”.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα