Η Τουρκία ψάχνεται…

14/4/21 | 0 | 0 | 140 εμφανίσεις

Με τίτλο Çavuşoğlu: Μπορεί να υπάρξουν αμοιβαίες επισκέψεις με την Αίγυπτο στη νέα περίοδο» δημοσιεύεται στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu ρεπορτάζ του Şerife Çetin στο οποίο αναφέρονται και τα εξής:  “Ο Çavuşoğlu συζήτησε την ημερήσια διάταξη με ορισμένους δημοσιογράφους μετά τη χθεσινή συνάντηση του Υπουργικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Συγκρότημα.

Ο Çavuşoğlu ανέφερε ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΝΑΤΟ, οπότε πραγματοποίησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογό του κ. Νίκο Δένδια και η επίσκεψη του οποίου στην Άγκυρα θα πραγματοποιηθεί αύριο. «Μπορεί να υπάρξουν αμοιβαίες επισκέψεις ή συνομιλίες στη νέα περίοδο», δήλωσε ο Çavuşoğlu για τις σχέσεις με την Αίγυπτο.

Ο Çavuşoğlu ανακοίνωσε συνάντηση μεταξύ των δύο χωρών σε επίπεδο υφυπουργών Εξωτερικών και είπε ότι ο προγραμματισμός είναι εν εξελίξει και δεν έχει καθοριστεί ακόμη ημερομηνία. Ο Çavuşoğlu σημείωσε ακόμα ότι ο διορισμός πρέσβη στην Αίγυπτο δεν έχει ακόμη συζητηθεί, προσθέτοντας ότι το ζήτημα θα μπορούσε να τεθεί στην ημερήσια διάταξη της ανωτέρω συνάντησης”.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Δυσαρεστήθηκε ο Πρετεντέρης για την 70η θέση στην οποία κατρακύλησε η Ελλάδα στoν διεθνή κατάλογο των «Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα» για την ελευθερία των ΜΜΕ. «Κανείς δεν ξέρει ποια είναι..τα κριτήρια της αξιολόγησης, ούτε ποιος τα επέλεξε και τα ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο