Η Τουρκία απελαύνει ολλανδικές… αγελάδες σε μια παράξενη επίδειξη αλληλεγγύης στον Ερντογάν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ

Η διπλωματική διαμάχη μεταξύ της Τουρκίας και των Κάτω Χωρών έχει λάβει μια παράξενη τροπή με την Κωνσταντινούπολη να στέλνει ένα φορτίο με 40 βοοειδή πίσω στην Ολλανδία.

 
Η Τουρκία απελαύνει ολλανδικές... αγελάδες σε μια παράξενη επίδειξη αλληλεγγύης στον Ερντογάν

Ο Σύλλογος Παραγωγών κόκκινου κρέατος της Τουρκίας έχει στείλει 40 βοοειδή Χολστάιν πίσω στην Ολλανδία λέγοντας πως δεν τα θέλει πλέον λόγω της συνεχιζόμενης διπλωματικής αψιμαχίας μεταξύ των δύο εθνών.

Ένας πόλεμος των λέξεων που ξέσπασε αυτή την εβδομάδα μεταξύ των χωρών, όταν η Ολλανδία μπλόκαρε την ομιλία Τούρκων υπουργών στη χώρα για την υποστήριξη των σχεδίων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που θέλει να κάνει αλλαγές στο τουρκικό Σύνταγμα.
Η Ολλανδία και η Τουρκία έχουν απελάσει τους διπλωμάτες από τις αντίστοιχες χώρες τους, αλλά τώρα ένα κοπάδι αγελάδων ενεπλάκη στη διαμάχη σε μια συμβολική χειρονομία υποστήριξης για την τουρκική προεδρία.

«Οι ολλανδικές αγελάδες Χολστάιν έχουν γίνει πολύ κοινές στη χώρα μας, αλλά αυτή η φυλή έχει αρχίσει να προκαλεί σοβαρά προβλήματα. Στο μέλλον δε θέλουμε ζωικά προϊόντα από την Ολλανδία» ανέφερε ο επικεφαλής του Συλλόγου Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Μπουλέντ Ταν.

«Η πρώτη παρτίδα Χολστάιν έχει ήδη φορτωθεί και θα σταλεί πίσω» πρόσθεσε. 

ethnos.gr
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα