Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

12/4/21 | 2 | 1 | 515 εμφανίσεις

του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ

Category: Διπλωματία, Κυριο Θεμα

( 2 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Επισκέπτης says:

  Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Η ΕΕ βάζει πάνω απ’ όλα τα λεφτά. Είναι μία επιχείρηση και γι αυτό διατεθειμένη να δεχθεί ο,τιδήποτε, αρκεί να μην στενοχωρήσει τον πελάτη. Η Τουρκία, ο πελάτης, βάζει πάνω απ’ όλα τα οράματά της. Φυσικό, λοιπόν, κι αφού αντιλαμβάνεται την αδυναμία τής ΕΕ, να την ταπεινώνει.

  Όσον αφορά στις ΗΠΑ, κ. Σαββίδη, έχετε στηρίξει πολλά στην νέα προεδρία και φοβούμαι ότι θ’ απογοητευτείτε. Τίποτε δεν πρόκειται ν’ αλλάξει στην πολιτική των ΗΠΑ έναντι τής Τουρκίας, μία πολιτική που διαρκεί εδώ κι 70 χρόνια.

 2. 2
  anixneuseis says:

  Δεν έχω στηρίξει τίποτε στις ΗΠΑ. Αλλά είναι φανερό πως η πολιτική τους δεν ικανοποιείται απο την τουρκική συμπεριφορά. Η αναζήτηση απο την Ουάσιγκτον και άλλων στηριγμάτων μπορεί, με έξυπνες κινήσεις να ωφελήσει και την Ελλάδα.

  • 2.1
   Επισκέπτης says:

   Ας το ελπίσομε, αν και στην Ελλάδα δεν ξέρω ποιος θα κάμει “έξυπνες κινήσεις”. Είμαι πια βαθύτατα απογοητευμένος από το πολιτικό προσωπικό τής χώρας.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  12/5/21 | (3 σχόλια)
  Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας