Η Σ.Μπεκατώρου κατονόμασε αυτόν που κατήγγειλε ότι την κακοποίησε: «Είναι ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Α.Αδαμόπουλος»

16/1/21 | 0 | 0 | 95 εμφανίσεις

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου συνεχίζονται, με το όνομα του παράγοντα της Ομοσπονδίας που προχώρησε στην σεξουαλική κακοποίηση της αθλήτριας, να γίνεται γνωστό.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Αριστείδη Αδαμόπουλο.

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που άνοιξε μέσα στην εβδομάδα, με τις καταγγελίες της πρώην Ολυμπιονίκη. Κι όπως φαίνεται η επίσημη απάντηση-ντροπή της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, καθώς εμπλέκεται ο νυν αντιπρόεδρος Αριστείδης Αδαμόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Αδαμόπουλος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου (η συγκεκριμένη παράταξη έχει 7 διαδοχικές θητείες!!!).

Πέραν από την καταγγελία της Μπεκατώρου τον Αδαμόπουλο βαραίνει και η καταγγελία του Κακλαμανάκη, στον οποίο ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας είχε κάνει φραστική επίθεση σε συνάντηση της ολυμπιακής ομάδας.

https://www.pronews.gr/athlitismos/alla-spor/954543_i-apokalypsi-tis-smpekatoroy-gia-onoma-toy-anthropoy-poy-tin-kakopoiise

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    24/2/21 | (4 σχόλια)
    Όταν αγανακτισμένοι από την κακιά μας μοίρα θέλουμε να ρίξουμε τις αιτίες της κακοδαιμονίας μας κάπου, λέμε ότι φταίει το Σύστημα. Το ίδιο όταν βλέπουμε να χειραγωγείται η κοινωνία και η πολιτική ζωή. Τι είναι το Σύστημα; Είναι, μάλλον, ένα ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας