Η Σερβία δεν δέχεται συμφωνία με την Πρίστινα, ζητά πίσω τα εδάφη της- Γερμανός πολιτικός

17/8/20 | 0 | 0 | 291 εμφανίσεις

Αύγουστος 16, 2020. 20:15

Ο ειδικός απεσταλμένος του προέδρου των ΗΠΑ για τις συνομιλίες Κοσσυφοπεδίου-Σερβίας,  Ρίτσαρντ Γκρενέλ [Richard Grenell], ανακοίνωσε ότι οι ηγέτες του Κοσσυφοπεδίου και της Σερβίας θα συναντηθούν στο Λευκό Οίκο για συνομιλίες στις 2 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά με αυτές τις πληροφορίες, ο Γερμανός πολιτικός σύμβουλος του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ, Μάρτιν Χένζ [Martin Henze], αντέδρασε, λέγοντας ότι «Δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία με τη Σερβία, καθώς απαιτεί μόνο την επιστροφή των εδαφών», όπως ανέφερε η Standard.

«Δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία με τη Σερβία, απαιτεί την επιστροφή των εδαφών. Δεν θέλει να γίνει μέλος της ΕΕ, γιατί σχετίζεται με την ένταξη στο ΝΑΤΟ. Ο μόνος δρόμος του Κοσσυφοπεδίου είναι η ένταξη στην ΕΕ».

«Ο Ράμα έχει απλώσει το χέρι του στη Σερβία, είναι προδοσία”, έγραψε ο Χένζ στο Twitter, σύμφωνα με την αλβανική koha.net.

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας