Η Σαουδική Αραβία  εισαγωγές από Τουρκία ζωικών προϊόντων

15/11/20 | 0 | 0 | 241 εμφανίσεις

Η Σαουδική Αραβία απαγορεύει από τις 15 Νοεμβρίου 2020 τις εισαγωγές  ζωικών προϊόντων από την Τουρκία, όπως αναφέρει τούρκικο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την Sözcü ο Τούρκος εμπορικός σύμβουλος στο Ριάντ ενημέρωσε το τουρκικό υπουργείο Εμπορίου  ότι η Σαουδική Αραβία σταματά τις εισαγωγές βόειου κρέατος και προϊόντα από την Τουρκία, πρόβειο κρέας και προϊόντα, κρέας και προϊόντα πουλερικών,  προϊόντα αλιευμάτων και υδατοκαλλιέργειας, τρόφιμα εναλλακτικά του γάλακτος και του μητρικού γάλακτος, αυγά και τα προϊόντα με μέλι και  άλλα ζωικά προϊόντα.

Ο Μουγντάτ Σεζέρ, πρόεδρος της Ένωσης Εξαγωγέων Υδατοκαλλιέργειας και Ζωικών Προϊόντων της Κωνσταντινούπολης, ανέφερε ότι «Η Σαουδική Αραβία εφαρμόζει πλήρως το εμπάργκο για την υδατοκαλλιέργεια και τα ζωικά προϊόντα για πολιτικούς λόγους από τις 15 Νοεμβρίου 2020».

Η Σαουδική Αραβία ήταν η έκτη μεγαλύτερη εξαγωγική αγορά για τις τουρκικές εξαγωγές με 92 εκατομμύρια δολάρια το δωδεκάμηνο πέρυσι, όπως σημειώνεται.

http://www.echedoros-a.gr

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/6/21 | (0 σχόλια)
    Άννα Κωνσταντινίδου* Εύλογη έκπληξη για πολλούς, ο Μασρουρ Μπαρζανί στην Ελλάδα.... Όμως, αυτό εμμέσως πλην σαφώς αποδεικνύει ότι η Τουρκία είναι σε πολύ δύσκολη θέση στην περιφέρειά της, καθώς αρχίζει και χάνει ή πιο σωστά οι δορυφόροι της ψάχνουν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο