Η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αλβανία και τα πάρε δώσε με τον μεγαλύτερο καταπατητή στην Χιμάρα

27/8/20 | 0 | 0 | 448 εμφανίσεις

Έβαλαν το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα!

Με διπλωματική έπαρση και βαρύγδουπες δηλώσεις ξεκίνησε η θητεία της Αμερικανίδας πρέσβεως στην Αλβανία και με την ίδια να σπεύδει να δηλώσει εγγυήτρια της διαφάνειας. Ωστόσο με τα νυν δεδομένα, φαίνεται πως πλησιάζει αρκετά τους λεγόμενους ολιγάρχες των παράκτιων περιοχών της χώρας.

Μόλις μια μέρα πριν την επίσκεψή της στους Δρυμάδες Χιμάρας, αλβανική εφημερίδα μέσω άρθρου της, έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό τον παράνομο τρόπο με τον οποίο ο επιχειρηματίας Samir Mane, απέκτησε τη γη στην περιοχή της Χιμάρας για να ανεγείρει το θέρετρο “Green Coast”, διενεργώντας ταυτόχρονα ένα οικολογικό έγκλημα στην περιοχή.

Ενώ η Αμερικανίδα πρέσβης, επέλεξε να αναπαυθεί ακριβώς σε αυτό το θέρετρο, μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της όλης υπόθεσης, ενώ το όχημά της εθεάθη στη βίλα 4 του εν λόγω θέρετρου.

Εν τέλει, η Αμερικανίδα διπλωμάτης δεν έχει αντιδράσει σε όσα αναφέρονται για την ίδια και την επιλογή του συγκεκριμένου προορισμού.

Η οικειότητα και η επικοινωνία της με τους “καρχαρίες” και τους καταπατητές της γης των ντόπιων κατοίκων στη Χιμάρα, φαίνεται πως την καθιστά υπεύθυνη για την αδράνεια των αρχών έναντι στην υφαρπαγή της περιουσίας αυτών των ανθρώπων.

 himara.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/1/21 | (0 σχόλια)
    του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ Μπορεί να περιμένει κανείς κάτι από την συνάντηση, τη Δευτέρα, των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τις διερευνητικές; Όχι. Τότε, γιατί γίνεται; Για να σωθούν τα προσχήματα εκατέρωθεν. Ό,τι και να λέγεται το παιχνίδι είναι γεωπολιτικό. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας