Η οργή και τα νεύρα του Τραμπ για το φιλί της Μελάνια στον Τριντό -Ειδικοί εξηγούν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΤΟ «ΚΑΚΟ» ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΖΩΗ 27|08|2019 | 10:15


Το στιγμιότυπο με το βλέμμα της Μελάνια στον Τριντό έγινε viral / Φωτογραφία: ΑΡ/Andrew Harnik
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Το στιγμιότυπο με το βλέμμα λατρείας της Μελάνια Τραμπ την ώρα που ετοιμάζεται να φιλήσει τον Τζάστιν Τριντό στη σύνοδο των G7 στο Μπιαρίτς έγινε, φυσικά, viral, αλλά από το κάδρο δεν έλειπε και ο Ντόναλντ Τραμπ, που κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένος έδειχνε με τη σύζυγό του.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στεκόταν δίπλα στον γοητευτικό Καναδό πρωθυπουργό την ώρα της «οικογενειακής φωτογραφίας» των ηγετών. Και ενώ κρατούσε από το χέρι τον Ντόναλντ Τραμπ, έσκυψε για να χαιρετήσει τον Τριντό με ένα φιλί στο μάγουλο.

Το λάγνο βλέμμα της Μελάνια στον Τζάστιν Τριντό, στην G7
Η έκφραση του 73χρονου προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με μια ειδική επιστήμονα στη γλώσσα του σώματος που επιστράτευσε η βρετανική εφημερίδα Express, τα λέει όλα, δείχνει «οργή».

«Αν παρατηρήσετε το πηγούνι του, πώς το τραβά προς τα μέσα, στρέφει κάτω το βλέμμα του. Κοιτάξτε τα χείλη του, θα δείτε ότι είναι κλειστά και γέρνουν προς τα κάτω στις άκρες. Αν δείτε γύρω από τα μάτια του, θα προσέξετε την ένταση στα φρύδια του καθώς κοιτάζει κάτω. Το φρύδι έχει αυτό που εγώ αποκαλώ “κακό βλέμμα”», λέει η Πάτι Γουντ.


Όσο ο Ντόναλντ Τραμπ κούμπωνε το σακάκι του η Μελάνια έδειχνε πολύ χαρούμενη να συζητά με τον Τζάστιν Τριντό / Φωτογραφία: ΑΡ
«Τα υπερόφρυα τόξα πάνω από τα μάτια σχηματίζουν ένα V κι έτσι το πρόσωπό του δείχνει πολύ γωνιώδες κι αυτό είναι ένα από τα σημάδια της οργής». Το στιγμιότυπο, σύμφωνα με την ειδικό, έκανε τον Τραμπ «να στρέψει το βλέμμα του προς τα κάτω με νεύρα και οργή». «Η Μελάνια παίρνει την απόφαση να κάνει αυτό που βλέπουμε. Παίρνει την απόφαση να δώσει ένα σαγηνευτικό φιλί ενώ κρατά από το χέρι τον άνδρα της και αυτή της η επιλογή τον επηρεάζει. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό σκόπευε (σ.σ.: η Μελάνια), αλλά μπορούμε να πούμε ότι το κάνει δημοσίως κρατώντας τον από το χέρι».

Διαφωνούν οι ειδικοί για την έκφραση του Τραμπ
Μια άλλη ειδικός στη γλώσσα του σώματος, η Τζούντι Τζέιμς, ωστόσο, έχει διαφορετική γνώμη.


Και εδώ το λάγνο βλέμμα της Μελάνια Τραμπ στον Τζάστιν Τριντό που έγινε viral
Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ είναι σαφώς αγαπημένοι και ευτυχισμένοι στον γάμο τους κι ότι ο ντόρος που προκάλεσε το στιγμιότυπο οφείλεται στη γωνία που είχε ο φωτογραφικός φακός όταν το απαθανάτισε. «Με τον άνδρα της να γέρνει αδέξια μπροστά για να φιλήσει στο μάγουλο την Άνγκελα Μέρκελ, η Μελάνια έδειξε έναν καλύτερο τρόπο προσέγγισης όλου αυτού του τελετουργικού με τον πολύ γοητευτικό Τριντό, με το ζευγάρι να καταλήγει στο τέλος σαν βγαλμένο από διαφήμιση του Vogue, ενώ ο Τραμπ κοίταζε σκυθρωπός μπροστά. Το πρόβλημα με τα φιλιά αυτά στο μάγουλο είναι ότι δείχνουν δραματικά στα ενσταντανέ», λέει η Τζέιμς. Και συμπληρώνει: «Η Μελάνια σαφώς στόχευε το μάγουλο του Τριντό για ένα τέλειο τελετουργικό. Η γωνία του φωτογραφικού φακού είναι που έκανε το στιγμιότυπο να δείχνει πιο ρομαντικό!».

«Πάρτι» στο Twiiter με το βλέμμα της Μελάνια στον Τριντό
Ωστόσο, χρήστες έστησαν πάρτι στο Twitter καθώς η φωτογραφία με το hashtag «Η Μελάνια ερωτεύτηκε τον Τριντό» έγινε viral.

«Φαίνεται ότι η Μελάνια στη φωτογραφία είναι ξετρελαμένη με τον πρωθυπουργό Τριντό και αντιλαμβάνομαι για ποιον λόγο», σχολίασε ένας χρήστης. «Όλοι πρέπει να βρουν κάποιον που να τους κοιτάζει όπως η Μελάνια τον Τριντό», συμπλήρωσε ένας άλλος.

Και μια γυναίκα συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι ο άνδρας μου θα με χωρίσει αν κοιτάξω άλλον άνδρα όπως η Μελάνια κοιτάζει τον Τριντό»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/orgi-toy-tramp-gia-lagno-blemma-melania-trinto

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα