Η Ν.Μπακογιάννη παραβίασε τα μέτρα κατά Covid-19 και πήγε στην Κρήτη! – Συνωστισμός σε γεύμα 

9/5/21 | 0 | 0 | 204 εμφανίσεις

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε πει πως δεν την κρατάει κανένας από το να κάνει Πάσχα στην Κρήτη

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αδελφή του πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη, πήγε κανονικά στην Κρήτη, όπου και συμμετείχε μαζί με τον Στέλιο Πέτσα σε γεύμα στα Χανιά. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη που είχε πει πριν από λίγο καιρό πως κανείς δεν πρόκειται να την κρατήσει από το να κάνει Πάσχα στην Κρήτη φαίνεται πως έκανε πράξη τα όσα έλεγε και πήγε κανονικά στο νησί, παραβιάζοντας τα κυβερνητικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Να τονίσουμε πως μέχρι και σήμερα απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, αλλά μάλλον οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους πολίτες! 

Η Μπακογιάννη μπορεί να μην πήγε στα Χανιά τελικά για το Πάσχα, αλλά το έπραξε αυτό λίγες ημέρες αργότερα, καθώς κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα φωτογραφία από το συνωστισμό σε γεύμα του υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, στην ταβέρνα του Ξυλούρη “Νεώρια” στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Εκεί συμμετείχε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αντιθέτως με τον Στέλιο Πέτσα είναι άγνωστο το πως μπόρεσε να μετακινηθεί και ποια ήταν η αιτιολογία για τη συμμετοχή της στο συγκεκριμένο γεύμα.

Ο υπουργός υποτίθεται είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς και πολιτικούς παράγοντες και ως υπουργός επιτρέπεται να κάνει τέτοιες μετακινήσεις, αντιθέτως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και αδελφή του πρωθυπουργού.

Να τονίσουμε πως στο pronews.gr είχαμε σας είχαμε αποκαλύψει ήδη από χθες το θέμα, όπου και είχαμε αναφερθεί εκτενώς στις αποστάσεις που υπήρχαν μεταξύ των τραπεζιών, όμως η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη σε γεύμα στα Χανιά δημιουργεί και άλλα ερωτήματα επί του θέματος.

Δείτε φωτογραφίες 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/985385_i-nmpakogianni-paraviase-ta-metra-kata-covid-19-kai-pige-stin

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο