Η Ντ.Μπακογιάννη έδωσε «εντολή» στους ειδικούς να μην μιλάνε για τις παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σε μία πρωτοφανή παρέμβαση στο επιστημονικό έργο που υποτίθεται πως η κυβέρνηση τόσο εμπιστεύεται προχώρησε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία κάλεσε τους λοιμωξιολόγους να κρατούν τους πολίτες «στο σκοτάδι» και να μη μιλούν για τις παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca, ώστε να πηγαίνουν να εμβολιαστούν! 

«Θα σας πω ξεκάθαρα την άποψή μου. Είναι ατυχέσταστες αυτές οι δηλώσεις και χρησιμοποιώ πολύ ευγενική έκφραση. Το είπα και για τον κ. Σχοινά, ο οποίος έκανε τη δήλωση όχι για την ποιότητα του εμβολίου, αλλά γιατί η εταιρεία δεν τήρησε τις υποσχέσεις της στις παραδόσεις.

Και διάφοροι επιστήμονες που αφήνουν υπονοούμενα και λένε “ναι μεν, αλλά”, θα πρέπει να έχουν ένα μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης. Δεν μπορεί όλοι οι ειδικοί να αποφαίνονται για κάτι και να βγαίνεις στις τηλεοράσεις και να δημιουργείς μια ανασφάλεια σε μια νέα κοπέλα. Είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου», είπε σε έντονο ύφος.

«Λυπάμαι για αυτή την ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί όταν βλέπουμε τα εκατομμύρια των εμβολιασμένων και τα ελάχιστα περιστατικά με παρενέργειες. Είναι άδικο να δημιουργείς αυτή την αγωνία στον κόσμο», σημείωσε.

Την ώρα που έχουν συμβεί εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες περιστατικά με θρομβώσεις σε όλο τον κόσμο πολλά εκ των οποίων θανατηφόρα που συνδέονται με το εμβόλιο της AstraZeneca κι ενώ ο ΕΜΑ τις έχει ανακοινώσει επίσημα ως παρενέργειες, ενώ πολλές χώρες έχουν απαγορεύσει τους εμβολιασμούς σε ορισμένες ηλιακές ομάδες και με κάποιες όπως η Δανία να έχουν πετάξει τα εμβόλια της AstraZeneca στα σκουπίδια, η αδερφή του πρωθυπουργού και βουλευτής της ΝΔ «βάζει χέρι» στους Έλληνες γιατρούς γιατί τολμούν και μιλούν, προειδοποιώντας τον κόσμο για τις πιθανές παρενέργειες του συγκεκριμένου εμβολίου.

Με λίγα λόγια η κυβέρνηση επιλέγει όπως και με το lockdown να μεταθέσει αλλού τις ευθύνες για την αποτυχημένη επιλογή της να στηριχθεί στο φθηνό εμβόλιο της AstraZeneca και να χαρίσει στη Γερμανία 2 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων Moderna, για τα οποία δεν έχουν ακουστεί περιστατικά θρομβώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού και όχι μόνο, έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην απόφαση της κυβέρνησης να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί της ηλικιακής ομάδας 30-39 με το σκεύασμα της AstraZeneca.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/982445_apisteyto-i-ntmpakogianni-edose-entoli-stoys-eidikoys-na-milane

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχουν ανοίξει διάπλατα και πάλι τα σύνορα στον τουρισμό, ενώ είχαν υποσχεθεί ότι θα έκαναν αυστηρή επιλογή κάποιων χωρών. Όπως σωστά προβλέπουν οι ειδικοί, κυρίως από το εξωτερικό, που δεν έχουν κανένα συμφέρον να πουν ψέμματα και ούτε την κόρη τού Δρακουμέλ να τούς κάνει κουμάντο, θα θρηνήσομε πολλούς νεκρούς κι έχουν δίκιο. Θα επαναληφθούν τα περυσινά και μετά … lockdown, τι άλλο; Μα πρέπει να δουλέψει, λένε και ο τουριστικός κλάδος, καθώς και οι επηρεαζόμενοι απ’ αυτόν. Και για να γίνει αυτό, κλείνουν όλοι οι άλλοι κλάδοι, νεκρώνεται κυριολεκτικώς η οικονομία, μετά την τουριστική σαιζόν.

    Όσον αφορά στην Μπακογιάννη, κι αυτή, όπως και όλοι οι πολιτικοί, θεωρούν την χώρα τσιφλίκι των, που το κληρονόμησαν, μαζί με τούς μουζίκους που το κατοικούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα