Η Μ.Σάκκαρη βρίζει όσους την επικρίνουν για το εθνόσημο: Τους αποκάλεσε «βλάκες» & «βαρεμένους»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τι είπε η τενίστρια και σύντροφος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Η γνωστή τενίστρια και σύντροφος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, γιου του πρωθυπουργού, Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξή της επιτέθηκε στους επικριτές της για το γεγονός ότι δεν φορούσε το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποκαλώντας τους «βλάκες» και «βαρεμένους». 

«Αυτό με το εθνόσημο ήταν μια κακή στιγμή, μια κακή συνεννόηση μεταξύ πολλών. Δεν το γνωρίζαμε, δεν το κάναμε επίτηδες. Όποιος αμφισβητεί την αγάπη μας για την Ελλάδα, συγγνώμη, αλλά είναι βλάκας. Συγγνώμη για τα γαλλικά μου!

Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αγάπη που έχουμε εμείς οι δυο γι’ αυτή τη χώρα και το πόσο περήφανοι αισθανθήκαμε και αισθανόμαστε κάθε μέρα που αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα.

Μπορεί να είναι ατομικό το άθλημα, αλλά είναι γνωστό πόσο μεγάλη αγάπη έχω γι’ αυτή τη χώρα και για τον κόσμο της.

Ναι, στεναχωρήθηκα, αλλά από την άλλη λέω υπάρχει κόσμος που είναι “βαρεμένος” και δεν χρειαζόταν αυτό για να το αποδείξει. Μιλάω, βέβαια, για τη μειονότητα, η πλειονότητα είναι πάντα μαζί μας και το εκτιμώ πάρα πολύ».

Κυρία Σάκκαρη συγχωρέστε τους που πλήρωσαν το ταξίδι, την διαμονή σας και την συμμετοχή σας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είχαν την απαίτηση να φορέσετε την σημαία τους στην ενδυμασία που αγωνιστήκατε.

Μερικοί «περίεργοι» θέλουν να βλέπουν την σημαία της χώρας τους στις ενδυμασίες των αθλητών των οποίων την συμμετοχή πλήρωσαν από τα ελάχιστα λεφτά τους, στους Ολυμπιακούς Αγώνας

Και το πρόβλημα δεν είναι ότι «δεν το γνωρίζατε» όπως δηλώσατε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν σας «έλειψε» το εθνόσημο. Δεν νιώσατε την έλλειψή του. 

Επίσης το ότι «είναι γνωστό πόσο μεγάλη αγάπη έχετε γι’ αυτή τη χώρα», συγγνώμη, αλλά δεν είναι γνωστό.

Αλλωστε δεν αγωνίζεστε με το εθνόσημο, αλλά με το όνομά σας και τα πάτε πολύ καλά, μέχρι στιγμής. Κι εύχονται όλοι να συνεχίσετε να πηγαίνετε καλά και να γεμίζετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Αλλά μην μας πουλάτε «Ελλάδα», γιατί δεν σας σας πάει…

https://www.pronews.gr/athlitismos/alla-spor/1009359_i-msakkari-yvrizei-toys-epikrites-tis-toys-apokalese-vlakes-varemenoys

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα