Η Μολδαβία αρνείται σχέσεις με το ΝΑΤΟ

3/2/17 | 0 | 0 | 472 εμφανίσεις

 

 

 

 

 

 

 

Ο πρόεδρος της Μολδαβίας, Ιγκόρ Ντοντόν δήλωσε στις Βρυξέλλες ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανοιχθεί γραφείο του ΝΑΤΟ στο Κισινάου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ‘Infotag’, όπως σημειώνει το βουλγαρικό ‘Fokus’.

«Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσω επίσημη επίσκεψη στις Βρυξέλλες. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει μια συνάντηση με το ΝΑΤΟ. Η συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα, Γενς Στόλτενμπεργκ έχει επιβεβαιωθεί. Θα εκφράσω την επίσημη θέση της προεδρίας. Πιστεύουμε ότι στη Μολδαβία δεν υπάρχει ανάγκη να ανοίξει γραφείο του ΝΑΤΟ. Η Μολδαβία είναι ένα ουδέτερο κράτος», δήλωσε ο Ντοντόν.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το ‘Infotag’(φωτό) η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι έτοιμη να προσφέρει στη Μολδαβία 43 εκατομμύρια ευρώ για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων, ιδιαίτερα έργων αποχέτευσης και ύδρευσης.

http://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    18/9/20 | (0 σχόλια)
    Αθανάσιος Έλλις 17.09.2020 • 21:40 μμ  Αντιμέτωπη με την απειλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, η Ελλάδα οικοδομεί διμερείς και πολυμερείς συνεργασίες οι οποίες δεν περιορίζονται στη διπλωματία, αλλά εκ των πραγμάτων αφορούν και στους εξοπλισμούς. Στο ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας