Η Λευκορωσία μπαίνει στον πόλεμο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Λουκασένκο δήλωσε ότι οι δύο χώρες θα αναπτύξουν μια περιφερειακή στρατιωτική ομάδα και ότι άρχισαν να συγκεντρώνουν δυνάμεις πριν από δύο ημέρες

Ο Λευκορώσος πρόεδρος Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε ότι η Λευκορωσία και η Ρωσία θα αναπτύξουν μια κοινή στρατιωτική ομάδα δράσης ως απάντηση σε αυτό που αποκάλεσε “επιδείνωση της έντασης στα δυτικά σύνορα της χώρας”, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Belta.

Ο Λουκασένκο δήλωσε ότι οι δύο χώρες θα αναπτύξουν μια περιφερειακή στρατιωτική ομάδα και ότι άρχισαν να συγκεντρώνουν δυνάμεις πριν από δύο ημέρες, προφανώς μετά την έκρηξη στη γέφυρα της Ρωσίας προς την Κριμαία.

Υπενθυμίζεται ότι οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν τη Λευκορωσία ως ορμητήριο για την εισβολή τους στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, στέλνοντας στρατεύματα στη βόρεια Ουκρανία από βάσεις στη Λευκορωσία.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες αναρτήθηκαν στα social media βίντεο από λευκορωσικά άρματα να μετακινούνται μέσω σιδηροδρόμων προς τα σύνορα με την Ουκρανία.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εάν η είδηση επαληθευτεί στην πράξη, τότε πρόκειται για την πιο σοβαρή μέχρι τώρα είδηση της ημέρας.

    Όπως και να την δεις δεν είναι καλή εξέλιξη αυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα