Η καθηγήτρια Βάσω Κιντή άκουσε τα αγγλικά του Τσίπρα και γράφει γι’αυτό

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΕΛΛΑΔΑ10|09|2019 | 17:13


Η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Βάσω Κιντή στο γραφείο της/Φωτό Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Η Βάσω Κιντή, αναπληρώτρια καθηγήτρια φιλοσοφίας στο ΕΚΠΑ, από τον χώρο της κεντροαριστεράς, αφού βρέθηκε κοντά στη ΔΗΜΑΡ και μετά στο ΠΟΤΑΜΙ, υπήρξε επικριτική για την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφησε συχνά εναντίον της κυβέρνησης Τσίπρα.

Σήμερα επανέρχεται με ένα σχόλιό της για τον πρώην πρωθυπουργό, μετά την συνέντευξή του στο CNBC, με ανάρτησή της στο facebook.

Γράφει η Βάσω Κιντή:

«Είδα τη συνέντευξη του Τσίπρα στο CNBC από την Ιταλία. Τα αγγλικά του, που είναι πάντα αξιοθρήνητα (θα βάλω παραδείγματα στο τέλος), είναι πλέον, και προς το παρόν τουλάχιστον, μόνο γραφικά. Εκθέτει περισσότερο τον εαυτό του παρά τη χώρα. Αλλά δεν μπορείς να μην σκεφτείς ακούγοντάς τον πως κυβερνηθήκαμε για τόσο μεγάλο διάστημα από έναν άνθρωπο με παιδαριώδη σκέψη που επαναλαμβάνει τετριμμένα κλισέ όταν δεν έχει περιθώρια για διαστρέβλωση και δημαγωγία. Έναν άνθρωπο που πέραν όλων των άλλων είτε, λόγω ιδεολογικής τύφλωσης, δεν έχει καμία ικανότητα ανα-στοχασμού -να δει π.χ. ότι αυτά που λέει περί λαϊκισμού ισχύουν απολύτως για την περίπτωσή του-, είτε ξέρει πως τον αφορούν αλλά δεν διστάζει να παραπλανήσει.

Η Βάσω Κιντή παρακάτω παραθέτει και παραδείγματα των αγγλικών του πρώην πρωθυπουργού:

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/i-kathigitria-baso-kinti-akoyse-ta-agglika-toy-tsipra-kai-grafei-giayto

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα