Η Ι.Μάνδρου κατηγορεί τους γονείς (!) των θυμάτων του Δ.Λιγνάδη: «Τα παιδιά που ξενυχτάγανε μάνα πατέρα δεν είχανε;»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Ιωάννα Μάνδρου, κατηγόρησε τους γονείς των ανήλικων θυμάτων που καταγγέλλουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα πατέρα δεν είχανε;», είπε η κ. Μάνδρου αναφερόμενη στα παιδιά που έχουν καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Στην επισήμανση των δημοσιογράφων ότι τα περισσότερα παιδιά ήταν ασυνόδευτα «προσφυγόπουλα», η κ. Μάνδρου διαφώνησε λέγοντας «όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού».

Η τοποθέτηση της έχει εξοργίσει το διαδίκτυο το οποίο σχολιάζει τις τελευταίες ώρες έντονα τα λεγόμενα της.

Δείτε όσα είπε: 

 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/965214_i-imandroy-katigorei-toys-goneis-ton-thymaton-toy-llignadi-ta

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα