Η ηλικιωμένη που της κατάσχουν το σπίτι για χρέη στην εφορία: Δεν μου φτάνει η σύνταξη να πληρώσω

25/1/18 | 1 | 0 | 921 εμφανίσεις
Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΗ ΙΖ’ ΔΟΥ
Κατάσχεση κατοικίας συνταξιούχου για χρέη στην εφορία/ Φωτογραφία: Eurokinissi

Εντολή κατάσχεσης της κύριας κατοικίας της, 51 τετραγωνικών μέτρων, έλαβε συνταξιούχος για χρέος 4.798 ευρώ στην εφορία.

Η συνταξιούχος που έγινε αφορμή να κάνουν εισβολή στην Εφορία Παγκρατίου τα μέλη του Ρουβίκωνα μίλησε για την κατάσχεση της κύριας κατοικίας της και τα χρέη που δεν μπορεί να πληρώσει. Πρόκειται για την κύρια κατοικία της, την οποία όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 είχε αγοράσει με δάνειο από την Εργατική Εστία, το οποίο έχει αποπληρώσει.

Όπως εξήγησε η ίδια, δεν είναι κακοπληρωτής, αλλά «μου έχουν κόψει τη σύνταξη και δεν μου φτάνουν τα λεφτά να πληρώνω».

«Όλα τα χρόνια πλήρωνα», λέει η κ.Ελευθερία, η οποία έχει και άνεργο παιδί, με αποτέλεσμα να πρέπει και οι δύο να επιβιώσουν με τη σύνταξή της, που μετά τις περικοπές ανέρχεται στα 880 ευρώ το μήνα.

«Ζητούν 400 ευρώ, πού να τα βρω;», διερωτάται η ίδια, ενώ όπως λέει όταν απευθύνθηκε στην ΙΖ’ Εφορία Αθηνών, όπου ανήκει, της είπαν ότι αναμένεται νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των χρεών.

Πηγή: Η ηλικιωμένη που της κατάσχουν το σπίτι για χρέη στην εφορία: Δεν μου φτάνει η σύνταξη να πληρώσω | iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Χρίστος says:

  Είναι ντροπή και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να κατάσχεται ένα σπίτι επειδή ο νοικοκύρης δεν μπόρεσε να πληρώσει φόρους όχι γιατί έκανε σπατάλες αλλά επειδή το κράτος ζητά ξαφνικά να πληρώσει φόρο επειδή υπάρχει το σπίτι και συγχρόνως του μείωση την σύνταξη που έπαιρνε.
  Δηλαδή τι κάνουν παραπάνω οι νονοί και οι νταβαντζήδες ?
  Ρε…αυτό είναι το κριτήριο της αριστεράς , τι κάνετε ?

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  22/6/21 | (0 σχόλια)
  του Παντελή Οικονόμου Ο νόμος για τα εργασιακά που ψηφίστηκε στην Βουλή, πέρα και πάνω από επί μέρους διατάξεις, έχει ένα και μόνον ένα κύριο θέμα: την διαιώνιση του 8ωρου. Και αιτιολογική βάση δυο γνωστά επιχειρήματα. Πρώτο η, erga ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο