Η Ζαχάροβα απειλεί: Η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ που δίνουν όπλα στην Ουκρανία

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Μαρία Ζαχάροβα / Φωτογραφία: Russian Foreign Ministry Press Service via AP
27/04/2022  12:57
Το Κρεμλίνο κλιμακώνει τις απειλές λέγοντας ότι θα μπορούσε να στοχεύσει στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε χώρες του ΝΑΤΟ που υποστηρίζουν την Ουκρανία.

Η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, είπε ότι θα μπορούσαν να επιτραπούν πλήγματα εναντίον κρατών του ΝΑΤΟ που παρέχουν όπλα στην Ουκρανία.

«Αντιλαμβανόμαστε σωστά ότι για χάρη της διακοπής του εφοδιασμού με στρατιωτικές προμήθειες, η Ρωσία μπορεί να πλήξει στρατιωτικούς στόχους στο έδαφος εκείνων των χωρών του ΝΑΤΟ που προμηθεύουν όπλα στο καθεστώς του Κιέβου. Εξάλλου, αυτό οδηγεί άμεσα σε θανάτους και αιματοχυσία στο ουκρανικό έδαφος», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ζαχάροβα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η απειλή της Ζαχάροβα έρχεται σε συνέχεια άλλων ρωσικών απειλών χθες, σε απάντηση στις δηλώσεις του Βρετανού υπ. Αμυνας Τζέιμς Χίπι.

Ο Βρετανός υπουργός Αμυνας είπε χθες ότι το Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζει τις ουκρανικές αεροπορικές επιδρομές σε ρωσικές υποδομές.

Πρόσθεσε ακόμη ότι θα ήταν «απολύτως νόμιμο» να χρησιμοποιηθούν βρετανικά όπλα σε τέτοιες επιθέσεις, παρόλο που προς το παρόν δεν πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνται.

Χθες το ρωσικό υπ. Αμυνας κατηγόρησε τον Βρετανό ΥΠΑΜ για προβοκάτσια και προειδοποίησε ότι θα ήταν έτοιμη να αντεπιτεθεί σε «κέντρα λήψης αποφάσεων» στο Κίεβο σε αντίποινα, ακόμη και αν υπήρχαν δυτικοί διπλωμάτες.

iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτή είναι η Ρωσία του 2022. Ένας τρομοκράτης των λαών. Μια πολεμοχαρή συμμορία σκορπά τον τρόμο και τον θάνατο και απειλεί με πυρηνικά όπλα την ανθρωπότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα