Η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει τον λόγο που έλεγε ψέματα για την καταγωγή της

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«ΕΧΩ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ»

Η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε στο Athens Gay Pride που έγινε το περασμένο Σάββατο στην πλατεία Συντάγματος.

Η τραγουδίστρια λίγο πριν ανεβεί στην σκηνή και αποθεωθεί από 60.000 ανθρώπους, μίλησε στο Vice και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που αναγκάστηκε να πει ψέματα για την καταγωγή της. Η ίδια, που έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια στο παρελθόν γι΄αυτό, ταυτίζει την δική της ιστορία με αυτή των ομοφυλοφίλων, δηλώνοντας υπέρμαχος των δικαιωμάτων τόσο των gay όσο και των μεταναστών.Ελένη Φουρέιρα:

Είπα ψέματα για την καταγωγή μου, για να με δεχθεί η κοινωνία
Ειδικότερα, η Ελένη Φουρέιρα είπε στο Vice: «Πολλές φορές έχω μιλήσει για τα δικαιώματα των gay, έχω μιλήσει για το bullying, γιατί είμαι και εγώ ένας άνθρωπος που έχει παλέψει για τα δικά του δικαιώματα, ως μετανάστης σε μία χώρα. Έτσι λίγο τα stories μας ταυτίζονται. Εγώ χρειάστηκε να κρυφτώ και να πω ψέματα για να με δεχτεί μία κοινωνία, όταν ήμουν μικρή».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Ισραήλ, λόγω Eurovision 2019, η Ελένη Φουρέιρα είχε υποβληθεί σε τεστ DNA, το οποίο είχε δείξει ότι είναι «68,9% Ελληνίδα και Νοτιοϊταλίδα»!
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλα στο αντιρατσιστικο και αντιναζιστικο ΙΣΡΑΗΛ εχουν συγκεντρωσει το DNA ολων των λαων για να το αντιπαραβαλουν με οσους ενδιαφερονται γιαυτην την εξεταση και να επαιρονται για την καθαροτητα της ρατσας τους;;;
    Και ποιων χρονικων περιοδων Ελληνων, Ιταλων, Αλβανων και αλλων εθνοτητων ειναι αυτο το αποθηκευμενο DNA ,που θεωρειται και οριτζιναλ;;;.
    Των αρχαιων Ελληνων των Ετρουσκων ,Ρωμαιων και Φραγκων Ιταλων και των απογονων του Ηπειρωτη Πυρρου Αλβανων κλπ.κλπ;;;.
    Και ποια η συμβολη των DNA των συζυγων για το DNA των παιδιων και εν προκειμενω της ΕλληνιδοΙταλιδος κας Φουρέιρα, που κατα πως φαινεται -αν ειναι αληθης η μαρτυρια του Ισραηλινου εργαστηριου -οι γονεις της Ιταλος-Ιταλιδα και Ελληνιδα-Ελλην την γεννησαν στην Αλβανια απο την οποιαν και μας ηλθαν ως οικογενεια;;;
    Μηπως μας δουλευουν οι Ισραηλινοι και μηπως ειναι συνεχιστες του Γρρμανου Φαλμεραυερ για την αναμιξη των λαων κατα τον Μεσαιωνα;;;.
    Αληθεια, τελος, στο Ισραηλινο κρατος ποσα DNA συνυπαρχουν ,που θα ”οικοδομησουν ”την συγχρονο ΒΑΒΕΛ;;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα