Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Του Παντελή Σαββίδη

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΝΑΙ πράγματι είναι μια ευκαιρία -την οποίαν και οι ΗΠΑ κα η Ε.Ε ,αλλά και η Ελλάδα μας κα η Κυπριακή Δημοκρατία -υπό τον νέο της Πρόεδρο-”θα την αρπάξουν από τα μαλλιά” -ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ- για να ”βάλουν μπροστά” και να λύσουν και τα ενεργειακά θέματα της Ανατολικής Μεσογείου και το Κυπριακό.
    ΚΑΙ θα χρειαστεί η πατριωτική-με την τρισχιλιετή ένδοξη ιστορία μας- ελληνική και ελληνοκυπριακή αντοχή για να μην υποκύψουν οι εκλεγμένες κυβερνήσεις μας στις πιέσεις , που σίγουρα-όχι μόνον στην Τουρκία- θα ασκηθούν και σαυτές από φίλους και συμμάχους.
    ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΚΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ,ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΑΟΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΚΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΧΑΓΗ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;;;
    Τι γίνεται στις συνεκμεταλλεύσεις υπόγειων υδάτων σε γειτονικές εκτάσεις γης;;;. Οι ιδιοκτήτες αναγνωρίζουν τις ιδιοκτησίες του καθενός και συνεκμεταλλεύονται τα υπόγεια ύδατα για άρδευση κλπ.
    Για όλα υπάρχει λύση αν δεν είσαι ”φαταούλας”, όπως μέχρι τώρα ήταν η Τουρκία -η οποία όμως στο εξής θα ακολουθήσει το μοιραίον ”ανάγκα και Θεοί πείθονται” .
    Μετά από αυτά να μη δοξολογούμε τον ”Έλληνα” Θεούλη μας;;;.
    Υ.Γ Δεν θα ”ξοδέψουμε πολύ διπλωματικό κεφάλαιο για να πείσουμε τους πάντες -και τους Τούρκους- ότι η Ελληνορθοδοξία κυριαρχούσε μέχρι το 1922 στην Μικρά Ασία. Η εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό μας στην αγκαλιά της στα χαλάσματα καταδεικνύει του λόγου το αληθές. Καλό Σαββατοκύριακο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα