Η «αυταρχική» ΕΕ απαγόρευσε στον Κύπριο ηγέτη να συναντηθεί με τον Λαβρόφ – Ρωσικό ΥΠΕΞ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση «δεν επέτρεψε» στον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη να συναντηθεί με τον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών στις 24 Σεπτεμβρίου σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ…, όπως σημειώνουν ρωσικά δημοσιεύματα.

Την παραμονή του επίσημου εκπροσώπου της κυπριακής κυβέρνησης, Μάριου Πελεκάνου, επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η συνάντηση του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ακυρώθηκε λόγω απαγόρευσης από τις επίσημες Βρυξέλλες…

«Μία ώρα πριν υποτίθεται ότι θα συναντηθούμε, το πρωτόκολλο του κ. Αναστασιάδη ενημέρωσε το πρωτόκολλό μας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν του επιτρέπει να πάει στη συνάντηση μαζί μου –κυριολεκτικά», είπε ο διπλωμάτης.

Επιπλέον, ο Λαβρόφ είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση υιοθετεί ολοένα και περισσότερο «αυταρχικά, άκαμπτα, δικτατορικά» χαρακτηριστικά.

https://www.echedoros-a.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. «δεν επέτρεψε»;(!) Μήπως η ΚΔ δεν είναι κυρίαρχο κράτος; Κακώς ο Αναστασιάδης δεν έκαμε αυτό που θεώρησε σωστό.

    Γιατί στον τίτλο την λέξη «αυταρχική» την έχουν εντός εισαγωγικών; Δεν είναι; Μετά απορούν γιατί οι Ιταλοί, λαός που αγαπά την πατρίδα του και δεν θέλουν αφέντες στο σβέρκο των, θα ψηφίσουν την Μελόνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα