Η Αμερικανίδα πρέσβειρα «κόβει» υποψήφιο βουλευτή από τη λίστα του Ράμα

9/2/21 | 0 | 0 | 237 εμφανίσεις

Η Αμερικανίδα πρέσβειρα στην Αλβανία, Γιούρι Κίμ, ζήτησε με μήνυμά της να μην γίνει αποδεχτή η υποψηφιότητα του Τομ Ντόσι στις εκλογές της 25ης Απριλίου, με το ψηφοδέλτιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος (SP).

Μετά τη διακοίνωση της  Αμερικανίδας πρέσβειρας, η αξιωματούχος του Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση (SMI), Ελώνα Γκούρι  επεσήμανε την έκκληση των διεθνών συνεργατών της Αλβανίας για καθαρές λίστες χωρίς εγκληματίες και λαθρεμπόρους για τις  εκλογές της 25ης  Απριλίου.

Κατηγόρησε, μάλιστα, το Σοσιαλιστικό Κόμμα στο οποίο ηγείται ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα,  για την είσοδο στο Κοινοβούλιο τέτοιων στοιχείων, τονίζοντας ότι το SMI έχει μια διαφορετική φιλοσοφία, να εκπροσωπεί τους πολίτες με νέες και καθαρές προσωπικότητες.

«Οι ΗΠΑ και όλοι οι διεθνείς συνεργάτες μας αναζητούν μια λίστα καθαρών υποψηφίων από την «Αναγέννηση» (του κυβερνητικού συνασπισμού).

»Γεμίζει το αλβανικό κοινοβούλιο και οι δήμοι της χώρας με εγκληματίες και λαθρεμπόρους, αμαυρώνοντας τη δημοκρατία και αφήνει τη μαφία να ελέγχει τη ζωή των απλών Αλβανών.

»Οι Αλβανοί αξίζουν περισσότερο από αυτό, αξίζει να εκπροσωπούνται από άτομα με ακεραιότητα και υψηλές ανθρώπινες αξίες.

»Το SMI έχει ως φιλοσοφία της την εκπροσώπηση μέσω νέων, άψογων μορφών που δεν τίθενται στην υπηρεσία της μαφίας, αλλά επαγγελματιών και ατόμων με υψηλή ακεραιότητα, με τη μεγάλη επιθυμία να αλλάξουν την Αλβανία και να χρησιμεύσουν καλύτερα ως αληθινή φωνή των Αλβανών», δήλωσε η Ελώνα Γκούρι μέλος του Σοσιαλιστικού Κινήματος του Δυρραχίου.

Sot

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο