Η αλβανική αστυνομία κατέσχεσε οπλοστάσιο όπλων, πυρομαχικών και θωρακισμένων οχημάτων

3/4/21 | 0 | 0 | 162 εμφανίσεις

Απρίλιος 2, 2021. 22:07. Ελλάδα.

Τίρανα.

Σε μια σημαντική αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν οι Ειδικές Δυνάμεις της Ρενέα και τη Μονάδα Ταχείας Παρέμβασης, η Αλβανική αστυνομία κατέσχεσε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο όπλων, πυρομαχικών, ακόμη και θωρακισμένων οχημάτων.

«Η επιχείρηση ‘Kompleks ολοκληρώθηκε, στην οποία ανακαλύφθηκαν και χτυπήθηκαν 18 εγκληματικές βάσεις, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για τροποποίηση, αποθήκευση και πώληση πολεμικών όπλων και πυρομαχικών. Ένα οπλοστάσιο διαφόρων τύπων όπλων, υπερσύγχρονα όπλα ελεύθερων σκοπευτών, αντιαρματικές χειροβομβίδες, Καλάσνικοφ, πιστόλια, σιγαστήρες, ραδιόφωνα αστυνομίας και στρατού, θερμικά οπτικά για ελεύθερους σκοπευτές, διάφορα μέρη για τροποποίηση όπλων και μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών, 7 οχήματα, από τα οποία κατασχέθηκαν και 2 θωρακισμένα, δήλωσε ο Διευθυντής της Αστυνομίας των Τιράνων, Rebani Jaupi.

Πρόσθεσε ότι στην επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε διάφορα μέρη της χώρας, συνελήφθησαν πέντε άτομα, ενώ εντάλματα σύλληψης θα εκδοθούν για δύο, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες, εγκατέλειψαν την Αλβανία πριν από μια εβδομάδα.

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας